aslinda en iyisi azar azar yapmak ama eger cocuk huysuz olursa yapamassam diye, hazirda bulunsun diye acaba dipfrizdede dayanikli olurmu diye merak etmistim. yinede cevabin sagol
canim bende kendim yapiyorum bisküvileri.. oglum daha 8 aylik oldugundan irmikli tarifi yérken sorun cikarir die dusundum. pirinc unlu tarifi denedim ama tadi acimsi oldu ben hic begenmedim o yuzden ogluma tattirmadim bile.. normal pekmez yag yumurta ve un olan tarifi yapiyorum,, ilk yaptigimda benimkide asiri sert olmustu.. daha sonra yaptiklarim daha iyi oldu.. 120 derecede falan pisiriyorum ayrica pempelesmeye baslarken kapatiyorum.. bazen ici pismemis gibi oluyo bende sicak firinda öylece birakiyorum tepsiyi.. bide hamurun kalinligi 1 cm kadar olmali ince yaparsan tas gibi oluyo.. verilen tarifler zaten tam bi tepsi cikiyo.. ben derindonduruca sakliyorum daha mantikli bence.. bide kahvaltilarini hazirlarken sicak rezene cayiile islatiyorum peynirini yumurtasini koyuyorum.. peynir ve yumurtaya ragmen rezenenin o kokusuyla cok lezzetli oluyo.. su yerine cay kullan derim ben..