bargellodan lancome-tresor in love a bakabilirsin.orjinaliyle neredeyse aynı.çiçek ve kremsi bir parfüm.çok da kalıcı.burada bir arkadaşa gelin parfümü olarak önermiştim o da beğenmiş.bu parfüm aradığın tarzda...
hangi çiçek kokusunu seviyorsun tende önce onu bulman lazım.mesela ben gül,yasemin ve amber çiçeği kokularını seviyorum..lanvinin pembesini tavsiye ederim..yaz kış kullanıyorum..
liby_10 bende aynı senin gibiyim.. baharatlı ve şekerli kokulara hiç gelemiyorum.. sıktıktan bi süre sonra midem bulanıyo ve bi daha hiç sıkmıorum o parfümü :) önerdiğim kokular hiç böyle olumsuzluklar yapmıyo deneyebilirsin onları :)
Hafif, tatlı olmayan kokuları ben de çok severim.
Kullanıp memnun kaldığm parfümler şunlar,,
beğendiğin parfümler çıklar muhakkak
Miracle
Bvlgari Omnia Crystalline
JLO Glow
Gucci Envy Me
Tresor in love
Dior Addict 2
Adidas (yeşil parfümü)
Cacharel Promesse (bulmak oldukça zor)
Calvin Klein Euphoria Blossom
Adidas ın yeşilini beğenirim birde tresor in love'ı sadece yaşıma uygun bulmuyoum in love'ı... Gucci envy me gerçekten güzel ama ben gül kokusunu sevmiyorum notalarına bakmadım gül var mı yok mu ama gül kokusu geliyor o yüzden bana uygun olmadığını düşünüyorm ama hafifliği zarifliği açısından güzel bir parfüm. Jlo Glow herkesn önerdiği bir parfüm bunu denemek farz oldu bana. Dior addict 2 güzeldi diye hatırlıyorum ama unutmuşum onu tekrr deneyeceğim miracle ve bvlgari yi bilmiyorum deneyeceğim dediklerini canım parfüm zevklerimiz sennlede uyuyor gibi görünüyor. :) Yorumuna sağlık.
Rica ederim canım ne demek
Envy me'de gül notası yok canım bildiğim kadarıyla, yasemin kokuyo buram buram
Glow tertemiz bir kokudur, banyodan yeni çıkmış ten kokusu gibi,,
Addict2 turunçgil kokusu, d&g light blue tarzı bir kokudur,,
Bvlgari ve miracle çiçek kokularıdır
Aklıma gelen isimler olursa tekrar yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?