• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi hafif baharatsız kalıcı bir parfüm arıyorum

bargellodan lancome-tresor in love a bakabilirsin.orjinaliyle neredeyse aynı.çiçek ve kremsi bir parfüm.çok da kalıcı.burada bir arkadaşa gelin parfümü olarak önermiştim o da beğenmiş.bu parfüm aradığın tarzda...

O kadar parfüm arastırdım ama sanırım senn dediğine geldim yne canım tresor in love ı denediğimden beri ondan iyisi denk gelmedi onu alıcam :)

tamam canım bu kokuya kötü diyen cıkmadı sanırım tresor in love ı tekrr deneyeceğim bide buna bakayım böyle sıfır baharat hoş zarif bir kokuysa neden olmasın :) ama merk ettiğim bişey var sen orjinalinimi kullanıyorsun ? DP den bakmayı düşünüyorumda ben?

orjinalinide kullandım dp de cnm aynıı kokularr fark yokk bu arada versace buda güzell gelir bana 2 sini çok severimm ;))

Tamam canım bakarım onada ağır olmasın da problem yok iki saat sonra midem kalkmasın istiyorum çok parfüm kullandım ama ikinci saatte tiksinip parfümü birilerine verdiğim çok oldu. Artık bıktım parfüm arayışında olmaktan bıktım. Benim kokum bu diyebileceğim etkili hafif ve çok kadınsı olmayan bir parfüm istiyorum 21 yaşındayım yaşımada uygun olsun istiyorum

hangi çiçek kokusunu seviyorsun tende önce onu bulman lazım.mesela ben gül,yasemin ve amber çiçeği kokularını seviyorum..lanvinin pembesini tavsiye ederim..yaz kış kullanıyorum..

bu lanvin dediğin hangisi canm rumeur 2 olan mı.bi de lalıcı mı acaba

liby_10 bende aynı senin gibiyim.. baharatlı ve şekerli kokulara hiç gelemiyorum.. sıktıktan bi süre sonra midem bulanıyo ve bi daha hiç sıkmıorum o parfümü :) önerdiğim kokular hiç böyle olumsuzluklar yapmıyo deneyebilirsin onları :)

liby_10 bende aynı senin gibiyim.. baharatlı ve şekerli kokulara hiç gelemiyorum.. sıktıktan bi süre sonra midem bulanıyo ve bi daha hiç sıkmıorum o parfümü :) önerdiğim kokular hiç böyle olumsuzluklar yapmıyo deneyebilirsin onları :)

Parfüm zevklrimizin uyuştuğu biriyle karşılaşmak güzel oldu burda. Cecile i bulamadım bir avm de yarın tekrr çıkıcam bulucam deniycem canım :)

Hafif, tatlı olmayan kokuları ben de çok severim.
Kullanıp memnun kaldığm parfümler şunlar,,
beğendiğin parfümler çıklar muhakkak:34:

Miracle
Bvlgari Omnia Crystalline
JLO Glow
Gucci Envy Me
Tresor in love
Dior Addict 2
Adidas (yeşil parfümü)
Cacharel Promesse (bulmak oldukça zor :( )
Calvin Klein Euphoria Blossom
:12::12::12::12::12::12::12::12:

Hafif, tatlı olmayan kokuları ben de çok severim.
Kullanıp memnun kaldığm parfümler şunlar,,
beğendiğin parfümler çıklar muhakkak:34:

Miracle
Bvlgari Omnia Crystalline
JLO Glow
Gucci Envy Me
Tresor in love
Dior Addict 2
Adidas (yeşil parfümü)
Cacharel Promesse (bulmak oldukça zor :( )
Calvin Klein Euphoria Blossom
:12::12::12::12::12::12::12::12:

Adidas ın yeşilini beğenirim birde tresor in love'ı sadece yaşıma uygun bulmuyoum in love'ı... Gucci envy me gerçekten güzel ama ben gül kokusunu sevmiyorum notalarına bakmadım gül var mı yok mu ama gül kokusu geliyor o yüzden bana uygun olmadığını düşünüyorm ama hafifliği zarifliği açısından güzel bir parfüm. Jlo Glow herkesn önerdiği bir parfüm bunu denemek farz oldu bana. Dior addict 2 güzeldi diye hatırlıyorum ama unutmuşum onu tekrr deneyeceğim miracle ve bvlgari yi bilmiyorum deneyeceğim dediklerini canım parfüm zevklerimiz sennlede uyuyor gibi görünüyor. :) Yorumuna sağlık.

Adidas ın yeşilini beğenirim birde tresor in love'ı sadece yaşıma uygun bulmuyoum in love'ı... Gucci envy me gerçekten güzel ama ben gül kokusunu sevmiyorum notalarına bakmadım gül var mı yok mu ama gül kokusu geliyor o yüzden bana uygun olmadığını düşünüyorm ama hafifliği zarifliği açısından güzel bir parfüm. Jlo Glow herkesn önerdiği bir parfüm bunu denemek farz oldu bana. Dior addict 2 güzeldi diye hatırlıyorum ama unutmuşum onu tekrr deneyeceğim miracle ve bvlgari yi bilmiyorum deneyeceğim dediklerini canım parfüm zevklerimiz sennlede uyuyor gibi görünüyor. :) Yorumuna sağlık.

Rica ederim canım ne demek:34:
Envy me'de gül notası yok canım bildiğim kadarıyla, yasemin kokuyo buram buram:12:
Glow tertemiz bir kokudur, banyodan yeni çıkmış ten kokusu gibi,,
Addict2 turunçgil kokusu, d&g light blue tarzı bir kokudur,,
Bvlgari ve miracle çiçek kokularıdır:12:
Aklıma gelen isimler olursa tekrar yazarım:34::34:

Ay aslınsa benim tarzım kokular yaa acayip merak ettim yarın deneyeceğim. teşekkür ederim. :)

Canım benimmm bulamadım onu bir türlü. Ama deodorantını kokladım çok beğendim deosunu. Tam tarif ettiğin gibi bir koku. Ben yaz aylarında deo da çok kullanırım yarın alıcam deo.sunu. :)

Rica ederim canım ne demek:34:
Envy me'de gül notası yok canım bildiğim kadarıyla, yasemin kokuyo buram buram:12:
Glow tertemiz bir kokudur, banyodan yeni çıkmış ten kokusu gibi,,
Addict2 turunçgil kokusu, d&g light blue tarzı bir kokudur,,
Bvlgari ve miracle çiçek kokularıdır:12:
Aklıma gelen isimler olursa tekrar yazarım:34::34:

Canım addict2 ve glowu denedim. glowu beğenmedim addict2 kötü değildi envy me nedense alacaklarım listesine ekledim çok hoşuma gitti arkadaşım pek beğenmedi. Kararsız kaldım o yüzden ama en azından açığını alıp kullanmak istiyorum onun. Miracle de çiçek kokusundan ziyade temizlik kokusu gibi geldi bana. Kötü bir koku değil ama tammm temizlik kokusu yeni yıkanmış kıyafet kokusu gibi. Güzel ama benim tarzım değil envy me çok hoşuma gitti ama benim aklımda neden gül suyu gibi kaldı anlamadım. Çok teşekkür ederim. :)

Bende bir celebre hayranıyım canım ama hiçç kalıcı olmuyor ne yazıkki avon parfümleride wish of love, celebre, windscape ve pur blanca yazlık kokularının hepsini çoooook beğenirim ama kalıcı değiller bende yanımdan geçen en azından kokuyu alsın istiyorum. :/

Back