Canlarımm cevaplar için çok teşekkürler ikisinide deneyeceğimmmmmm :))
Canım bugün denedim dediğin kokuyu bargellodan bir de orjinalini denedim resmen bargellodaki orjinalinin aynısıydı. Ve ben aylardır her dışarı çıktığımda birkaç parfüm deneyen insan, ilk defa bukadar beğendim bir kokuyu. O kadar güzel oturdu ki tenime gerçekten muhteşemmmm sana sonsuz teşekkür ederimmm. :)
akhyLs, Naomi Campbell pek oturmadı tenime canım ama sanada tavsiyen için teşekkür ederim sağol. :)
Bunlarıda deneyeceğim canımmm çok teşekkür ederim tavsiyelerin için bende öyle bir koku istiyorum ki benimde erkek arkadaşım seninki gibi hayran kalsın kokuma :)) Ve erkek arkadaşım şekerli kokulardan hoşlanıyor britney spears fantasy e bayılır mesela dp den almıştım ama bana çok bayık geldiğinden kullanamadım bayık olmayan şekerli tatlı bir koku arıyorum lolita yı bu yüzden özellikle merak ediyorum. Denedikten sonra yorumlarımı yazacağım. Teşekkür ettimmm. :)
hangi çiçek kokusunu seviyorsun tende önce onu bulman lazım.mesela ben gül,yasemin ve amber çiçeği kokularını seviyorum..lanvinin pembesini tavsiye ederim..yaz kış kullanıyorum..
guccı flora fresh de deneyebilirsin...çiçeksi ve hafif...açıgı varmı bilemiyorum ama orijinali süperr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?