• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi hafif baharatsız kalıcı bir parfüm arıyorum

Bende bir celebre hayranıyım canım ama hiçç kalıcı olmuyor ne yazıkki avon parfümleride wish of love, celebre, windscape ve pur blanca yazlık kokularının hepsini çoooook beğenirim ama kalıcı değiller bende yanımdan geçen en azından kokuyu alsın istiyorum. :/

Aynen canım haklısın..
Dur var bitane, azıcık araştırayım yazıcam. Adını toparlayamıyorum şimdi. :D

Hatırlayamadım. :D
Yengemi aradım. :D
Avon / Rare.
Ama sen açığı, teki koyu sarı böyle ayçiçeği rengi. O değil. O adamı öldürür vallahi. :D
En açık rengi olcak onun. Hem hafif hem de, kalıcı. Zira yengem işe gittikten 1 saat sonra bile binada etkisi görülüyor. :D

Ayy canım yordum senidee. Çok teşekkür ederimmm bu kokuya mutlaka bakıp sana yorumumu yazıcam avon kokularını oldum olası beğenirim bunuda beğeniceğime eminim. Teşekkr ettim çokkk. :))

Canım addict2 ve glowu denedim. glowu beğenmedim addict2 kötü değildi envy me nedense alacaklarım listesine ekledim çok hoşuma gitti arkadaşım pek beğenmedi. Kararsız kaldım o yüzden ama en azından açığını alıp kullanmak istiyorum onun. Miracle de çiçek kokusundan ziyade temizlik kokusu gibi geldi bana. Kötü bir koku değil ama tammm temizlik kokusu yeni yıkanmış kıyafet kokusu gibi. Güzel ama benim tarzım değil envy me çok hoşuma gitti ama benim aklımda neden gül suyu gibi kaldı anlamadım. Çok teşekkür ederim. :)

Çiçek kokularının ve pudralı parfümlerin açıkları malesef orjinali gibi güzel kokmuyor tatlım:50:
Orjinallerini koklasan onları da çok beğenirsin. Açık almak istiyorsan envy me yi al canım en yakını o:34:

Çiçek kokularının ve pudralı parfümlerin açıkları malesef orjinali gibi güzel kokmuyor tatlım:50:
Orjinallerini koklasan onları da çok beğenirsin. Açık almak istiyorsan envy me yi al canım en yakını o:34:

envy me nin açığı cidden benziyordu glow un orjinalini kokladım beğenmedim miraclennde açığını denemiştim. Envy me çok ho geldi bana yaa arkadasım neden beğenmedi anlamadım gerçi zaten ağır kokulardan hoşlanıyor ama benim tarzımıda çok iyi bilir kullanmazsın sen bunu dedi. Orjinalini alıp kullanmamaktan korkuyorum o yüzden verdiğim paraya yazık olucak. Canım envy me nin orjinaline en yakın açık parfüm hangisi pek biliyor musun? DP? Bargello? Sansiro?

envy me nin açığı cidden benziyordu glow un orjinalini kokladım beğenmedim miraclennde açığını denemiştim. Envy me çok ho geldi bana yaa arkadasım neden beğenmedi anlamadım gerçi zaten ağır kokulardan hoşlanıyor ama benim tarzımıda çok iyi bilir kullanmazsın sen bunu dedi. Orjinalini alıp kullanmamaktan korkuyorum o yüzden verdiğim paraya yazık olucak. Canım envy me nin orjinaline en yakın açık parfüm hangisi pek biliyor musun? DP? Bargello? Sansiro?

Malesef canım o konuda bilgim yok:50: Arkadaşımda vardı onda koklamıştım baya yakındı kokusu
orjinale ama nereden aldığını bilmiyorum. Ben bikaç ay önce netten baya uygun fiyata almıştım
(çilek olan site:1::1::1:) Sıkmaya kıyamıyorum vallaaa:12:

hmm o zaman netten takip edim sağol canım. parfümerideki çocuk addict2 ile envy me sıkarken bileğime birine limon çiçeği kokusu dedi bu addict mi acaba?

guerlain idyll'e bir bak, pişman olmazsın :ssz:

$t_25553.jpg

issea miyaki yi İxorada denedim. bana hafif temiz çiçeksi geldi.ayrıca 1881 cirruti ,212 sexy bunlar temiz hoş geldiler. ben de şunu merak ediyorum hangi açık parfümü deyeyim? mesela ixorada armani code bayanı aynı orjinali gibi yapmışlar.ertesi gün bile hiçbi değişiklik yoktu kokuda inanılmaz kalıcı. 2 tane 100cc alana 35 lira kampanyası var.ben daha az milimli çok farklı parfümler almak istiyorum.kampanyalardan haberi olan var mı ?

premier jour nina ricci nin kokusu, ilk sıkıldığında ağır gelebilir ama kısa süre sonra sadece çiçek kokusu kalır geriye,yaz ayına daha uygundur, ben baharatlı ve biraz da ağır kokuları sevdiğimden bana hitap etmedi...

$premier jour perfume w.jpg

Arkaşlar ankarada olanlar warmıı :) kızılyda atatürk bulvarında kök çarşısı içinde batı sezer die parfümcü warmış we herkes acaipp öwüoo :) dp bargello ixora sansioryu tek geçiomuş orjnlle birebir yağsızz kalıcı harika kokularmıış :) deneyen varmı acabaa hem kokusu hem ücreti hakkında bilgisi olan warmı :) ?

Back