- 8 Ekim 2011
- 1.109
- 476
- 323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sevdiğim bir blogger bershka'dan bir parfüm anlatmış tavsiye ederim :)Linki de işte buradaAradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici tavsiyelerinizi bekliyorum
Link acilmadi ama kokusuna bakacagimm ilk firsatta :)canım sevdiğim bir blogger bershka'dan bir parfüm anlatmış tavsiye ederim :)Linki de işte burada
https://bazibaskaseylers.kadinlarkulubu.com/2017/10/bershka-sweet-bliss.html
Link acilmadi ama kokusuna bakacagimm ilk firsatta :)
Aradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici tavsiyelerinizi bekliyorum
Isimleri cok tanidik geldi mutlaka deneyecegim :)hem çiçeksi hem sabunsu olarak en beğendiğim calvin klein-beauty.
hem çiçeksi hem sabunsu hem pudramsı-soft olsun dersen, lacoste-pour femme.
sadece sabunsu ve pudramsı dersen cacharel-noa & avon-pur blanca
Ellerinize saglik bu kadar parfumden bulamamak cok zor hepsini deneyip karar verecegim hatta bikac tane alicam gibi gozukuyor kararsiz kalabilirimChance eau tendre, rose the one , chloe signature/love onun dışında jadore vardır ama bu öyle hafif hafif kokmuyor beğeniyorum da baş ağrısı yapıyor bende. Bombshell var. Armani sheye tamamiyle çiçeksi denmez ama çok temiz bir kokusu var en azından bana göre öyle. LACOSTE pour femme da çok temiz kokulardan burberry body de keza öyle artık cacharel noa yı saymıyorum. Miss dior blooming bouqet güzeldir ama çok kalıcı olduğunu söyleyemeyeceğim. Bunun dışında;
L’Eau d’issey florale
Florabotanica
Velvet Orchid (diğerlerinden farklı orkide çiçeği var çikolata olması lazım bi de hafif değildir herkes beğenmez)
Cacharel Scarlet
Glam Jasmin
Jasmin Noir
Rose esentielle
Stella
Versace Vanitas
Ellerim yoruldu daha hatırlarsam yazarım bunların hepsi çiçeksidir ama hepsi şampuanımsı, hafif ya da temizlik kokmaz öyle olanları üstte belirttim.
Aradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici tavsiyelerinizi bekliyorum