• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiçeksi Bir Parfüm Arıyorum :)

Aradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici :KK51: tavsiyelerinizi bekliyorum

hem çiçeksi hem sabunsu olarak en beğendiğim calvin klein-beauty.

hem çiçeksi hem sabunsu hem pudramsı-soft olsun dersen, lacoste-pour femme.

sadece sabunsu ve pudramsı dersen cacharel-noa & avon-pur blanca

hem çiçeksi hem sabunsu olarak en beğendiğim calvin klein-beauty.

hem çiçeksi hem sabunsu hem pudramsı-soft olsun dersen, lacoste-pour femme.

sadece sabunsu ve pudramsı dersen cacharel-noa & avon-pur blanca
Isimleri cok tanidik geldi mutlaka deneyecegim :)

Chance eau tendre, rose the one , chloe signature/love onun dışında jadore vardır ama bu öyle hafif hafif kokmuyor beğeniyorum da baş ağrısı yapıyor bende. Bombshell var. Armani sheye tamamiyle çiçeksi denmez ama çok temiz bir kokusu var en azından bana göre öyle. LACOSTE pour femme da çok temiz kokulardan burberry body de keza öyle artık cacharel noa yı saymıyorum. Miss dior blooming bouqet güzeldir ama çok kalıcı olduğunu söyleyemeyeceğim. Bunun dışında;

L’Eau d’issey florale
Florabotanica
Velvet Orchid (diğerlerinden farklı orkide çiçeği var çikolata olması lazım bi de hafif değildir herkes beğenmez)
Cacharel Scarlet
Glam Jasmin
Jasmin Noir
Rose esentielle
Stella
Versace Vanitas

Ellerim yoruldu :KK70: daha hatırlarsam yazarım bunların hepsi çiçeksidir ama hepsi şampuanımsı, hafif ya da temizlik kokmaz öyle olanları üstte belirttim.

Chance eau tendre, rose the one , chloe signature/love onun dışında jadore vardır ama bu öyle hafif hafif kokmuyor beğeniyorum da baş ağrısı yapıyor bende. Bombshell var. Armani sheye tamamiyle çiçeksi denmez ama çok temiz bir kokusu var en azından bana göre öyle. LACOSTE pour femme da çok temiz kokulardan burberry body de keza öyle artık cacharel noa yı saymıyorum. Miss dior blooming bouqet güzeldir ama çok kalıcı olduğunu söyleyemeyeceğim. Bunun dışında;

L’Eau d’issey florale
Florabotanica
Velvet Orchid (diğerlerinden farklı orkide çiçeği var çikolata olması lazım bi de hafif değildir herkes beğenmez)
Cacharel Scarlet
Glam Jasmin
Jasmin Noir
Rose esentielle
Stella
Versace Vanitas

Ellerim yoruldu :KK70: daha hatırlarsam yazarım bunların hepsi çiçeksidir ama hepsi şampuanımsı, hafif ya da temizlik kokmaz öyle olanları üstte belirttim.
Ellerinize saglik bu kadar parfumden bulamamak cok zor hepsini deneyip karar verecegim hatta bikac tane alicam gibi gozukuyor kararsiz kalabilirim :süslü:

Aradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici :KK51: tavsiyelerinizi bekliyorum

Aradığın parfüm linkteki firmada var hem ekonomik hem kalıcı

Caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yeri kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakaura caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm dükkanı kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Dün Yeni bir parfüm aldım ismi Sakura çiçeksi caddebostan VNV parfüm diye çok hoş butik parfüm yerinden kendileri Syed junaid alam üretim ülkesi Bahreyn olan firmanın Türkiye satış yeri...Fiyatları çok iyi ve kalıcı

Back