Çiçeksi Bir Parfüm Arıyorum :)

yldzzx

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
244
307
23
Aradigim parfum; banyodan sonraki o temiz, ferah sampuan kokusunu, temizligi animsatacak bir parfum ariyorum. Ciceksi, ferah, hafif ve kalici tavsiyelerinizi bekliyorum

Pur blanca.
Femme.
212Sexy.

Lise dönemlerimde vazgeçilmez parfümlerimdi.

Herkesin markası ne diye sorduğu :)

Bir de ; Madame coco'da uzun bir şişede vücut spreyi var pembe ben suan kullanıyorum fakat etiketini cıkartmistim ..

Bulursam adını özelden yazarım.

Dışarı çıkacağım zaman kollarima vs sıkıyorum kokusu hem çok kalıcı hem de etrafa çok güzel yayılıyor. .

:)

Hafif ciceksi kokularin genelde kalıcılıgi olmuyor yada bana denk gelmedi. Hem hafif hem butün gün mis gibi ciceksi koksun istiyorum varmı tavsiye

guerlain ıdylle mis gibi yoğun çiçek kokar ve çok kalıcıdır.

212 sexy kullanmistim doldurma da olsa cok begeniyordum bir ara hastayken kokusundan tiksindim daha kullanamadim ama yolda durdurup soran bile olmustu :) digerlerine bakacagimm

Hafif ciceksi kokularin genelde kalıcılıgi olmuyor yada bana denk gelmedi. Hem hafif hem butün gün mis gibi ciceksi koksun istiyorum varmı tavsiye
Bir donem burberry weekend kullanmistim cok guzel ciceksi bir koku onu tavsiye edebilirim size :)

Chole love ve en sevdigim evidence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…