DeneyecegimmChloe signature diyorum ben.
Veya chloe love story.
212 sexy kullanmistim doldurma da olsa cok begeniyordum bir ara hastayken kokusundan tiksindim daha kullanamadim ama yolda durdurup soran bile olmustu :) digerlerine bakacagimmPur blanca.
Femme.
212Sexy.
Lise dönemlerimde vazgeçilmez parfümlerimdi.
Herkesin markası ne diye sorduğu :)
Bir de ; Madame coco'da uzun bir şişede vücut spreyi var pembe ben suan kullanıyorum fakat etiketini cıkartmistim ..
Bulursam adını özelden yazarım.
Dışarı çıkacağım zaman kollarima vs sıkıyorum kokusu hem çok kalıcı hem de etrafa çok güzel yayılıyor. .
:)
Hic duymadim mutlaka deneyecegim :)guerlain ıdylle mis gibi yoğun çiçek kokar ve çok kalıcıdır.
Bir donem burberry weekend kullanmistim cok guzel ciceksi bir koku onu tavsiye edebilirim size :)Hafif ciceksi kokularin genelde kalıcılıgi olmuyor yada bana denk gelmedi. Hem hafif hem butün gün mis gibi ciceksi koksun istiyorum varmı tavsiye
Dior j'adore . Hem cicek buketi gibi kokar hemde aşırı kalıcıdır.Hafif ciceksi kokularin genelde kalıcılıgi olmuyor yada bana denk gelmedi. Hem hafif hem butün gün mis gibi ciceksi koksun istiyorum varmı tavsiye
Dior j'adore . Hem cicek buketi gibi kokar hemde aşırı kalıcıdır.
bu da baya bildiğin çiçek :)Kesinlikle Kenzo Flower bakmalısın. Oldukça da kalıcı ve muhteşem bir kokusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?