- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
- #1.601
Çiçeklerim 157 . Sayfada şeflerayı eklediğimde henüz saçaklanması için sudaymış ve ne güzelki şimdi yeni yapraklarını veriyo büyüyo kızımBenim spati ler de çok mutlu ama açmadılar :))
Çok güzel görünüyor çiçeğiniz,
Diğer çiçeği sizden önce bir kere foto olarak gördüm ilginç ve güzel bi çiçek adı ve bakımı nasıl acaba ?
Teşekkür ederim beğendiğiniz içinMerhabalar bende de çok şükür tavanı delen bi mum çiçeği var :)) saçma sapan şeylerle tutturdum duvara yaslanmış halde siz o düzeneği kendiniz mi hazırladınız Nasıl nerden alabilirim ??
Benimki de 4koldan büyüyor 2si tavanı deldi :))Teşekkür ederim beğendiğiniz için
Mum çiçeğim duvara tırmandı baş edemeyince böyle çözüm buldum kendimce ,yaşadığım yerde sanayi bölgesinde keresteci ler den aldım boylarını ben tarif ettim kestirdim ,evde çivi ile ben tutturdum
MerhabaMenekşeme bi çözüm bulalım lütfen daha öncede yazmıştım menekşemin alt yaprakları böyle oluyor 2 menekşem böyle alttaki böyle olan yaprakları kırıyorum yeni yapraklardada oluyor aslında çok sağlıklı duruyor yeni çiçek tomurcukları açmaya başladı ama bu yapraklara bi çözüm bulamıyorum.toprak mi değişmeliyim ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz lutfen
Evet başka yerlere de yazdım fazla sulanmış gibi dediler toprağı tamamen kuruyana kadar sulama dediler bende bekliyorum inşallah bişey olmaz onlara 6 menekşem var sadece 2 si böyle olduMerhaba
Sanki fazla sudanmış gibi geldi en azından büyük ihtimalle hastalığı yok gibi
Ben alttan sulayıp çok kuruyunca yukardan yaptaklarına değmeden su fısfıslıyorum toprağınaEvet başka yerlere de yazdım fazla sulanmış gibi dediler toprağı tamamen kuruyana kadar sulama dediler bende bekliyorum inşallah bişey olmaz onlara 6 menekşem var sadece 2 si böyle oldu
Bende hep alttan suluyorum üst toprak ıslanana kadar su dolu kaba oturtuyordum alt yaprakları hafif yumuşamaya başlayana kadar daha su vermiyordumBen alttan sulayıp çok kuruyunca yukardan yaptaklarına değmeden su fısfıslıyorum toprağına
Geçen yıl da bu yılda marketten aldım ben A101 den. Normal bahçedeki toprakla karıştırırak kullandım direk kullanmadım.merhaba..
bişey sormak istiyorum sizlere..çiçek toprağı almak istiyorum ama bu şok marketlerde veya a101 de satılan topraklar nasıl sizce? kullanan var mı? fiyat çok ucuz olunca emin olamadım da...yardımcı olursanız çok sevinirim..
teşekkürler.. sanırım bende öyle bi taktik uygulayacağım..Geçen yıl da bu yılda marketten aldım ben A101 den. Normal bahçedeki toprakla karıştırırak kullandım direk kullanmadım.
Merhaba,merhaba..
bişey sormak istiyorum sizlere..çiçek toprağı almak istiyorum ama bu şok marketlerde veya a101 de satılan topraklar nasıl sizce? kullanan var mı? fiyat çok ucuz olunca emin olamadım da...yardımcı olursanız çok sevinirim..
çiçeklerim nasıl
Eki Görüntüle 1986096 [/QUOTE
Menekşeleri ektiğiniz plastik su damacanaları çok derin olmuş daha küçük ve kısa menekşe saksısına alabilirseniz sizi daha mutlu edeceklerdir :)
kızlar kılıç çiçeimin biri ölmüş