Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Sadece su veriyorum .pembeleri 2 yıl once yaprağından cogaltmıstim..beyaz 10 yıllık olabilir.İste cogaltıyorum yapraklarından.
Guneş gören pencerelerde ve önunde gölgelik A4 ler var .Bu kadar.
pencere önünde güneş görüyor canım ama yok. acaba sular mı çok kötü diyorum. musluk sularının içeriğindeki bişey mi bozuyor acaba bilemedim. neyse artık sabırla beklicez

laci menekşelerin üstadıdır, ana kraliçedir, menekşe yetiştirmekte lacinin üstüne yoktur, menekşeler onun evine girince cennete girmiş gibi olurlar ve coşarlar. Onda değişik bir tılsım var kuzum
?

bencede başka bir tıslım var arkadaşım. gözüm gibi bakıyorum her halde o yüzden naza çekiyorlar. sabırla beklicem ne yapayım

ayyy zeynep nekadar güzelmiş piken canım çok tatlı bir rengi var maşallah güle güle mışıl mışıl uyu inşallah.
tencerelerinde çok kibar ve asil duruyor, inşallah hayırlısı ile en yakın zamanda bebeğin olur ve ek gıdaya geçtiğinde o tencerelerle bebeğine sebze çorbası yaparsın. amiiiiiiiiiiiiinnnnn.
bu arada o dikenler tacına hayranım maşallah yaa süper, zaten sende görüpte hoşuma gitti, arardım aradım en sonunda buldum :)) ayrıca menekşe konusunda sende galiba laciden aşşağı kalmıyorsun süpermiş menekşen. birde benim tohumdan ektiğim fesleğenlerin böyle olması için galiba 3 sene filan gerekiyor büyümediler birtürlü

ayyy ne güzel dua ettin kısss inşallah hayırlısı
daha iyileride sana olsun inşallah
ehhh laci kadar değilim ama
bencede o fesleğenlerin işi zor bilmemde

ayyy ne güzel dua ettin kısss inşallah hayırlısı
daha iyileride sana olsun inşallah
ehhh laci kadar değilim ama
bencede o fesleğenlerin işi zor bilmemde
amin canım benim, bak burdan yazıyorum herkes şahit olsun, sne hamileyim dediğin an, ilk hediyen benden, kargo ile ertesi gün elinde olacak inşallah.
fesleğenlerden benimde pek ümidim yok, ot gibi küçücük kaldılar bakalım...

merhaba herkeseee ben de çiçekleri çok seviyorum Rabbim öyle yaratmış ki sevmemek mümkün mü ama ben hangi çiçeği alsam soldu bi dikiş tutturamadık bu istanbulda memleketimde balkonumda çiçekten yer yoktu şimdi olmuyor çok üzülüyorum sadece şuan bi orkidem var bide başka bi çiçeğim var adını bilmiyorum bakar mısınız acaba bilenler var mı

Eklentiler

• 2015-05-07 12.54.16.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 112
Adını bilmiyorum ama çok güzelmiş hakkaten.

Kalanso bunun ismi. Harika bir çiçek. Ama benim evimde düzen tutmadı bir turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…