Günaydınnnnn nilayım canım gece kuşum benim baya geç gelmişsin ben o saatte horluyordum
Sevinmene beğenmene çok sevindim yaa, hepsi ufak şeyler ama burda zaten ufak şeylerle mutlu olan bir arkadaş topluluğuyuz. küçücük bir filiz bizi dünyalar kadar mutlu ediyor, bu hayatta çok büyük bir zenginlik. ufak şeylerden mutlu olmak gerçekten çok büyük bir lutuf. Allaha şükürler olsun.
doğumdan sonra kilo vermeye çalışıyorum demiştin ya, piko çikolatayı onun için gönderdim. diğer çikolatalara göre yağ oranı yok denecek kadar az, hiç olmazsa insanın tatlı ihtiyacını gideriyor
o çoraplar ile tacı da tam kızıma alacaktım, birden aklıma sen geldin, sidelyama alayım ben bunları dedim. mor rengi çok severim biliyorsun mutfağım bile mor :) saksılarda öylelikle hoşuma gitti, birde bktımki altlarıda delik, birde su akmasın diye üstüne bir kat daha saksı yapmışlar fikir hoşuma gitti. şu tatile bir gidip geleyim kendime de alacağım onlardan
bu arada gerçekten telgraf çiçeği nerdeyse hiç bozulmadan gelmiş süper sevindim. saksısıda ne güzel olmuş hayırlı olsun.
bu arada dikenler tacın çiçek mi açmış??? yoksa benmi yanlış görüyorum? ayyy ben onu yerim yaa daha 2 tane yaprağı var o hali ile çiçiek mi açmış o oyyyyyy minik kuzu yaa maşallah
bu arada gerçekten o gönderdiğin soğanlardan büyük olanı yeşermeye başladı çok sevinçli ve heyecanlıyım
Biber tohumlarıda hareketelenmeye başladı, toprağın üzerinden hafif hafif beyazlklar görmeye başladım geliyorlarrrrr.
Arapsaçlarıma ise gözüm gibi bakmaya devam ediyorum, 6 tane saksıdan 3 tanesini sera şekli ile diğer 3 tanesini açık şekilde besliyorum, büyük saksıdaki inşallah tutacak, küçükler ise ne öldüler nede canlandılar, ama çok şükürki çıkmadık candan ümit kesilmez, o minik yaprakları yeşil hepsinin, bu da benim en büyük mutluluğum.