- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- Konu Sahibi graphicdesigner
kızz laci yan yan koymuşsun fotoları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he heee evet becerememişkızz laci yan yan koymuşsun fotoları
Kaktüs çok dayanıklı bakımı kolaydır. Mutlaka al hemen. Hem radyasyon konusundada çok faydalıymış ben bilhassa onun için aldım. Tv ye yakın yere koydum. Şimdi üstü çiçek doluEki Görüntüle 1467433
Canım sen nerde oturuyorsun. Ben istanbulda yım. Bu redimdekini ikea dan aldım. Çok güzel saksılarda var orda.Nerden alabilirim acaba böyle bir kaktüs
Migros, Carrefour gibi büyük marketlerde çeşitleri bulunuyor.Nerden alabilirim acaba böyle bir kaktüs benim yaşadığım yerde 2 çiçekçi var ve onlarda kaktüs yok
Telden anca zaati önemsemedim çok olunca hıııııh.He he heee evet becerememiş
Semt pazarlarına getiriyorlar.Tam vakti.Nerden alabilirim acaba böyle bir kaktüs benim yaşadığım yerde 2 çiçekçi var ve onlarda kaktüs yok
Arabamla voltran oluşturuyoruz.Oğlan arkadan bağırıyo yetişemedi anne bizi yakalayamadı diyeLaci demek trafik canavarlığı konusunda da 1 numarasın ayy bende çok sinir oluyorum trafikte hemen dalaşıyorum milletle. Uyuz uyuz gidenlere tahammül etmek zor. Ama işte sakin olmak en iyisi. O da zor iş. O yüzden ben artık elimden geldiğince kullanmıyorum. Hayat yaya olarak daha güzel
He he heee evet becerememiş
yok kıs flores öğretmenkız laci sen öğretmen değil miydinnn nasıl trafikte öyle kullanırsın
yok kıs flores öğretmen
yok grapmı öğretmendi
Nazife öğretmendi yaa öğrencileri çiçek getiriyorduyok kıs flores öğretmen
yok grapmı öğretmendi
Nazife öğretmendi yaa öğrencileri çiçek getiriyordu
Bozmasınlar asabımı üleyn .trafik eğitmeniyim aplası .Baaayan deyi acemi sanıyolla.kız laci sen öğretmen değil miydinnn nasıl trafikte öyle kullanırsın
Bozmasınlar asabımı üleyn .trafik eğitmeniyim aplası .Baaayan deyi acemi sanıyolla.