Bahçe Bakımı ve Çiçekler Çiçek Sevenlerin Buluşma Mekanı

Grapcığım zaten işler kötüydü batmak üzereler ben artık yoruldum ve müsademi istedim. Gönül bağım olsaydı anca beraber kanca beraber derdim ama kırgınlıklarım da vardı. O yüzden daha fazla fedakarlığa gerek olmadığına kadar verdim. Hayırlısı olsun dediğin gibi. Ben biraz kaderciyimdir çok takmıyorum kafama her şey olacağına varır.

Rabiacım inşallah test doğru sonuç vermiştir çok sevindim şimdiden :) darısı diğer arkadaşların başına olsun. Kan testi pahalıymış cidden. İstersen yarın sabah bir idrar testi daha yap bakalım sağlaması olur.

Teşekkür ederim kislar iyi dilekleriniz için
lacicim o dediğin ne netten arastirabilirsiniz dedigin
ayyy rabiacim innssaaalllaaahhhh hamilesindir canım inşallah hakkında hayırlısi olsun

Kızlar yaa dua edin nolur inşaAllah hamileyimdir yarın sağlık ocağına gidicem dayanamadım bi test daha yaptım

hadi göster kıssss

Foto çekmedim kıss sürekli burayı test fotolarıyla doldurmayım diye ama baya belirgindi Allaha çok şükür araştırdım da aisağlığıık merkezne misafir olarak gidilebiliomuş yarın ofisin yakınındakine gideceğim inşallah bi tahlile 95 mi verilir bacım kafayı yemiş bunlar

ahhh gazelcimmm senin şu an yaşadıklarını zmnında bnde çok yaşadım kiracılık çok zor ilk evimizde kirada otururken ev sahibi rahmetli bizden hbrsiz evi satılığa çıkarmış inan hiç hbrimiz yoktu insan bi söler dimi ama sordumuzda ise yok öyle bişey deyip geçiştirdi ev bulmaya karar verdik nasıl zor günlerdi zorla oturdum inan ne temizlik ne ymk yapmak cnm istemedi sonra başka ev derken çok şükür kendi evimizi aldık krediyle felan gerçi burda evler epey ucuz
neyse cnm taşınma sorununuz varsa temizliği üstten yap derim ben ama ev aramasını boş geçirmeyin erkekler bu konuda tembel oluyo kadınlar baskı yapmasa hep baskı yapa yapa evi aldırdım
gerçi seninki biraz farklı bnmkine göre yine yazıyım dedim
inşallah tez zmnda ev sahibi olursunuz tatlımmm

Teşekkür ederim kislar iyi dilekleriniz için
lacicim o dediğin ne netten arastirabilirsiniz dedigin
ayyy rabiacim innssaaalllaaahhhh hamilesindir canım inşallah hakkında hayırlısi olsun
Ben iyice araştırdım nisanın 20sinden sonra yağmur suyu biriktiriyoruz .Nisan yağmuruna okunacaklar dersen netten çıkıyo.Bende bugün bi leğen aldım eşim dsha vakti gelmedi deyince ...onla saçımı yıkarım artık .Her derde deva diyo çocuk isteyenlerde diyo....bi bak istersen .

grapcım çok ama çok geçmiş olsun çok zor küçüklerin hastalığı çok zor oluyo dayanılmaz ben ağladımı bilirim valla
inşallah çabucak iyileşsin yavrum da yaramazlıklar yapsın sidelya 1 yaşında bi hasta olmuştu ne zordu insan ne yapıcanı bilemiyo gece gece dr lar ateşler içindeydi yavrum (((((
gelelim çiçeklerine yeni aldıkların buz çiçeğine kndim bulmuş kadar sevindim inan çok sevindirici olmalı çokta ucuza almışsın bravo valla çileklerinde çok iyi olmuş afiyetle yesin betüşümmm bizimde var çileğimiz yeşermedi hala.
son olarak boyamaların çok hoş olmuş hayranım şu hevesine hiç üşenmiyon tatlım yaaa hemen yapıyon sana kocaman maşallah arkadaşımmm

bencede hayırlısı
tamam canım bende araştırıyım

amanınnn gözlerime inanamıyom rabişimmmm
sen boşver şimdi kaynanayı kafanı bunlarla doldurma
rabbim inşallah iyi sonuçlar olsun valla ne kadar sevindimmmmm ayyyyyy topiğimiz şenleniyooooooo sonrada zeyneppppppp inşallahhhhh

Kuzum test yaptım evde kaldı şimdi ofisteyim gece eve geçince atacam yaa RAbbim tüm isteyenlere versin ayyy rüya görmüştüm ya gerçek gibiydi emziriyordum sağ göğsümden Allaha çok şükür inşallah burda Zeynep ve Nazifeninkine de hep beraber sevineceğiz :)

nazifedemi hamişşşş kıssssss

İnşallah yaa 6 ay bi dolsun hemen olur inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…