- 13 Ekim 2011
- 2.994
- 3.599
-
- Konu Sahibi graphicdesigner
hadi göster kıssssKızlar yaa dua edin nolur inşaAllah hamileyimdir yarın sağlık ocağına gidicem dayanamadım bi test daha yaptım
hadi göster kıssss
ahhh gazelcimmm senin şu an yaşadıklarını zmnında bnde çok yaşadım kiracılık çok zor ilk evimizde kirada otururken ev sahibi rahmetli bizden hbrsiz evi satılığa çıkarmış inan hiç hbrimiz yoktu insan bi söler dimi ama sordumuzda ise yok öyle bişey deyip geçiştirdi ev bulmaya karar verdik nasıl zor günlerdi zorla oturdum inan ne temizlik ne ymk yapmak cnm istemedi sonra başka ev derken çok şükür kendi evimizi aldık krediyle felan gerçi burda evler epey ucuzslm kızlar nasılsınız bakalım, pek sık gelemiyorum misafir yoğunluğundan..
size bişey danışıcam, bana akıl verin ya resmen durdu benim beynim...
biz ev arıyoruz kiralık.. bulunduğumuz yerde de ev kıtlığı var... olanlarda genelde yüksek katlarda.. yedi sekiz gibi.. siz olsanız otururmusunuz yüksek katlara? ben biraz korkuyorum yüksekten...
bahar temizliğine başlıcaktım güya, evim baya kirlendi, perdeler halılar resmen yıka beni diye bağırıyor.. ama bir türlü elim varmıyor, çıksam ile çıkmasam arasında gidip geliyorum... onca temizliği yapıp son anda bir ev bulursak çıkarsam herşeyi yeni baştan yıkamam uğraşmam elden geçirmem gerekecek.. mesela perdeleri yıkayıp ütüleyip asacağım, eğer taşınırsam tekrar ütüle offff... beklesemmi, yoksa yapsammı temziliği bilemedim gitti. çok muallaktayım.. evde bulamadık.. bu evde de kalmak istemiyorum 1+1 ve çok küçük.. sığamıyoruz..
illa ki çıkmam lazım ama sıkıntım zaman konusunda... napsam ne etsem, bi el atın şu bunalımdaki kardeşinize
Ben iyice araştırdım nisanın 20sinden sonra yağmur suyu biriktiriyoruz .Nisan yağmuruna okunacaklar dersen netten çıkıyo.Bende bugün bi leğen aldım eşim dsha vakti gelmedi deyince ...onla saçımı yıkarım artık .Her derde deva diyo çocuk isteyenlerde diyo....bi bak istersen .Teşekkür ederim kislar iyi dilekleriniz için
lacicim o dediğin ne netten arastirabilirsiniz dedigin
ayyy rabiacim innssaaalllaaahhhh hamilesindir canım inşallah hakkında hayırlısi olsun
grapcım çok ama çok geçmiş olsun çok zor küçüklerin hastalığı çok zor oluyo dayanılmaz ben ağladımı bilirim vallagazel, zeynep, flores, canlarım bende yoktum o yüzden kimsede haberim yoktu ....
zeynepcim şuan ezan okunuyor dualarım seninle inşallah kolay geçer, benimki doğum kadar zor geçmişti, çok ağrılı sancılı olmuştu... inşallah sennki öyle olmaz, herkeste farklı oluyor çünkü.
rabia kuzu sen nezaman eve döneceksin yaa, eşinle biliktemi gidiyorsunuz böyle , yoksa sen tekmi?
ah kızlar kızım hastaydı pazar gününden beri, gece gündü hastanelerdeydim oyüzden gelemedim...ateşi 40.7'ye kadar yükseliyordu, daha bugün yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. kan testi yaptılar kandaki bir değer yüksek çıktı, enfeksiyonmu bakterimi neyse artık tamda anlayamadım, şimdi iğne oluyor, o iyi geliyor hamdolsun...
ahh okadar çok resim çekip paylaşmam gerekn çiçeklerim, saksılarım vrki ama birtürlü yapamıyorum, telefonumda tamir olmamış zaten ekranı kırık şekilde kullanıcam napim.
floresss kuzu bende kızım küçük meyve kavanozları var camdan, senin oje sistemini onun üzerinde kullandım, acemi bir boyama oldu tabi ama oldu kızzz inanamadım, hepsini resimleyip koyucam topiğe en yakın zamanda inşallah. senin çanakkale turu nasıl geçti anlat bakalım bisiklet maceralalrını..
bilecikteyiz cnm epey ucuz burda hemde evimiz 3+1 çok geniş yaniNilaycım hangi şehirmiş o .Burda evler çok pahalı ooo.Bende bahçeli istiyorum oiş zor diyo eşim.
bencede hayırlısıFoto çekmedim kıss sürekli burayı test fotolarıyla doldurmayım diye ama baya belirgindi Allaha çok şükür araştırdım da aisağlığıık merkezne misafir olarak gidilebiliomuş yarın ofisin yakınındakine gideceğim inşallah bi tahlile 95 mi verilir bacım kafayı yemiş bunlar
tamam canım bende araştırıyımBen iyice araştırdım nisanın 20sinden sonra yağmur suyu biriktiriyoruz .Nisan yağmuruna okunacaklar dersen netten çıkıyo.Bende bugün bi leğen aldım eşim dsha vakti gelmedi deyince ...onla saçımı yıkarım artık .Her derde deva diyo çocuk isteyenlerde diyo....bi bak istersen .
amanınnn gözlerime inanamıyom rabişimmmmOhhh MaşaAllaaaah herşey daha güzel olacak inşaAllah Zeynebim :)
Grap canım sorma çok bozuldum eşime dedim beni niye aramadılar die zaten çok meraklı insan buzdoşabıma falan bile bakmıştır biliyorum yani ben öyle dedim bana kadın iyilik için gitmiş sen ne düşünüosun dio ay nası sinir oldum hoşlanmıyorum böle şeylerden sonuçta ayrı bi ev tamam girmesin demiorum ama haber vermesi lazımdı eve dönünce söylicem zaten keşke arasaydın anne falan dicem telefondan da ne zor yazılıo sinir oldum ha
Bu arada size bir çiçek fotoğrafı atıyorum teyzeleri
İş çıkışı acile gidicem dua edin nolur
nazifedemi hamişşşş kıssssssKuzum test yaptım evde kaldı şimdi ofisteyim gece eve geçince atacam yaa RAbbim tüm isteyenlere versin ayyy rüya görmüştüm ya gerçek gibiydi emziriyordum sağ göğsümden Allaha çok şükür inşallah burda Zeynep ve Nazifeninkine de hep beraber sevineceğiz :)
nazifedemi hamişşşş kıssssss
sorun bende galiba napıyım evde yaramaz bi kuzu olunca anne olunca anlarsınız :))))))))Yok kız yani inşallah darısı nazifenin ve zeynebn başına demek istedim ama inşallah hamiledir
nilayım senle iletişim problemi yaşıyoruz bugünlerde
İnşallah yaa 6 ay bi dolsun hemen olur inşallah :)))Kuzum test yaptım evde kaldı şimdi ofisteyim gece eve geçince atacam yaa RAbbim tüm isteyenlere versin ayyy rüya görmüştüm ya gerçek gibiydi emziriyordum sağ göğsümden Allaha çok şükür inşallah burda Zeynep ve Nazifeninkine de hep beraber sevineceğiz :)