- 24 Haziran 2015
- 40.143
- 155.244
- 598
Şimdi de yaştan vuruyor bak aç gözünü Adnan bey ay pardonO genç ona bişey olmaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi de yaştan vuruyor bak aç gözünü Adnan bey ay pardonO genç ona bişey olmaz![]()
Doğum günün ne zaman![]()
nasil güzeller.. ellerine sağlik..
bir bukette ben isterim![]()
Nasıl kaptım ama Elmalıyı elimde patlamasa bariAma çubukları var nevoş
Valla tarif alırken balkonda kahve içiyorduk eşim kızım ben.sen konuyu açınca eşime sordum,en güzel kurabiye ne diye? Elmalı dedi,dedim uçmuştur ama sorayım
Senden dıııııtttt cevabı gelince kızıma sordum,mantar kurabiye anne dedi.sen yine dıııııttt dedin
Sonra kızımın arkadaşının doğum günü geldi aklımıza.daha önce aynısını kek ile okul kermesi ve eşimin doğum günü için yapmıştım.bi de kurabiye versiyonunu kk için yaptım![]()
Canımsın,çok teşekkür ederimYok arkadaş,iyilessem de hangi cesaretle yarışmaya dönerim benYürek yersem belki,yine arşa çıkarmışsın
Ellerine sağlık canım, ihtiyacın olmasa da bol şanslar
![]()
Ama hiç renk vermedin ya çakalllllNasıl kaptım ama Elmalıyı elimde patlamasa bari![]()
![]()
Hızlı gonzales bendim![]()
Rica ederim canim ,asıl ben tesekkur ederim ,moral olduCanımsın,çok teşekkür ederim
Sen iyileş gel yeter ki
Senin eski tarifleri de gördük![]()
Bunları hepAma hiç renk vermedin ya çakalllll
Senin yüzünden kaç kişinin günahını aldık![]()
Eltim mi
Kv bebeğim kv
Tamam canım o kadar ısrar ettiniz madem gelin kaynana olsunlarKv bebeğim kv![]()
Bir ara direkt kendisiydi,bu yine iyi senaryoTamam canım o kadar ısrar ettiniz madem gelin kaynana olsunlar![]()
GectiDoğum günün ne zaman![]()
Benimki daha siradandiHiç güzel olmamış boşa uğraşmışsın
Güya sıradan tarif verdim çubukta kurabiye yapacaktın bu nedir
Ellerine emeğine sağlık canım yarışmada bol şans diliyorum![]()