• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çiçeği burnunda hamileye yardımmm ;)

haytmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
7
0
6
Şanlıurfa
arkadaşlar daha iki gün oldu hamileliğimi öğreneli. çok tecrübesizim nelere dikkat etmem gerekiyor. neler yemem gerekiyor nelerden uzak durmalıyım hiç bir şey bilmiyorummmm. burda paylaşıp bilgilenelim mi hep beraberr ;)))

nee güzellllllllll:16::16::16:

allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin size vede tüm anne adaylarına anne olmak isteyenlere :16::16::16::16:

inş. allahım banada kısmet eder.:49::49:

arkadaşlar daha iki gün oldu hamileliğimi öğreneli. çok tecrübesizim nelere dikkat etmem gerekiyor. neler yemem gerekiyor nelerden uzak durmalıyım hiç bir şey bilmiyorummmm. burda paylaşıp bilgilenelim mi hep beraberr ;)))

Hayirlisi olsun inş. İlk aylarda özellikle çiğ sutten yapilmis peynir ve maydanoz dan uzak dur derim

Hayirlisi olsun inş. İlk aylarda özellikle çiğ sutten yapilmis peynir ve maydanoz dan uzak dur derim

Maydonoz çok mu tehlikeli? Hamile kalma olasılığım var ama 2 gündür avuç kadar maydonoz yedim. Tutamadım kendimi, otçuyum da ben biraz :44::44::44:

Maydonoz çok mu tehlikeli? Hamile kalma olasılığım var ama 2 gündür avuç kadar maydonoz yedim. Tutamadım kendimi, otçuyum da ben biraz :44::44::44:

Maydanoz kani sulandirdigi icin hamilelerde kanamaya neden oluyormus bundan sonra daha dikkatli olursun ne kadar sevsekte fedakarlık yapmak zorundayız

TEŞEKKÜR EDRİMMMMM KIZLAR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞŞŞ. peki bebeğin özellikle beyin gelişimi için nelere dikkat edilmeli. ceviz falan yemeli deniyor. farklı bişeyler de var mı

TEŞEKKÜR EDRİMMMMM KIZLAR DARISI TÜM İSTEYENLERİN BAŞINA İNŞŞŞ. peki bebeğin özellikle beyin gelişimi için nelere dikkat edilmeli. ceviz falan yemeli deniyor. farklı bişeyler de var mı

yeşil yapraklılar folik asit içerdiği için bebeğin beyin ve omurilik gelişimine iyi geliyor özellikle ıspanak

İlk zamanlarda hurma, maydanoz, nar, rafadan yumurta, çiğ salam-sosis-sucuk yeme

Back