Cibinlik yaptıranlar!!!

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar,güzel bir cibinlik istiyorum yatak başına yapılandan;ama daha önce

yaptıranlardan fikir almak istiyorum.

Güzel,zevkli yapanların adresi ve cibinliğe dair fikirlerinizi nedir??

canım cibindirik bende istiyorum çok güzel ve hoş duruyo. ama fiyatı ve nerde yapımı hakkında bi fikrim yok acıkcası. bilen arkdaşlar inş. yazar bakalım.

Bayılıyorum ben de 4 köşe üzerine yerleştirilen cibinliklere....
Pek tavsiye eden olmadığına göre kullanımı yaygın değil...

4 köşeyi kapatanlar çok güzel de oda müsait değil bizim

o yüzden prenses gibi sadece kafamızın üstüne istiyorum

lakin yardımcı olan yok :)))

Bir ara bimde görmüştüm dediğin gibi üstü yuvarlak cibinlik ama basitti, bende bulabilirsem şöyle hint işi güzel birşey istiyorum.

istanbuldaysanız english home ve all modeda görmüştüm.ayrıca karşılaşmadım ama home sweet home,bernardo gibi yerlerde de olabilir gibi geliyor bana.fiyatına gelince bir fikir olması açısından yazayım;all modeda bundan 5-6 sene evvel sadece metal aparatı 100 küsürlerdeydi,english homedakini sormadım.ama daha uygun fiyatlı bir şey düşünüreniz arkadaşların söylediği gibi perdeciler bu konuda size yardımcı olabilirler diye düşünüyorum,sonuçta onların sürekli alışveriş yaptıkları ve pek çok çeşidin olduğu belli yerler vardır.zevkinize göre seçim yapma şansınız artar.

evet bende düşünüyorum.. bir yapı markette iki çeşidini gördüm bende;

1.resimdekinin fiyatı 130TL, ikinci resimdekiinin fiyatı 100 TL'ydi.. ancak tülsüz sdece demir halleri.

ben tepeden inenden vazgeçtim, kime gösterdiysem sünnet yatağı gibi olur dediler, soğuttular ondan. ama 1.resimdeki gibi veya da şu resimdeki gibi birşey almayı düşünüyorum..

Son düzenleme:
ben kendim yapmıştım bayada ekonomk oldmuş tavana sağlı sollu konsoların hizasında rustik taktırdım eşime uzunlamasında perde yaptırmıştım çok güzel di tekrar yapmayı düşünüyorum...

ben kendim yapmıştım bayada ekonomk oldmuş tavana sağlı sollu konsoların hizasında rustik taktırdım eşime uzunlamasında perde yaptırmıştım çok güzel di tekrar yapmayı düşünüyorum...

tam olarak anlayamadım yaa nasıl oldu pekii? hiç fotosu var mı eklesen?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…