- Konu Sahibi pepeninteyzesi
-
mrb bende buna benzer ikedan beyaz bi cibinlik aldım açılan kenarlarına metre işi satılan fırfırdan alıp diktim hani abiye yatak örtülerinin fırfırları varya onlardan çok güzel oldu..şuan çıkardım takılı olsaydı fotosunu eklerdim
Ne güzel renklenmiş cibinliğin
Benimde cibinliğim var ama hiç kullanmadım,yıllarca durur öyle kenarda
Özendim şimdi,anneme söyleyim çıkarsın
Emeğine sağlık
çok güzel olmuş bende yakında eklerim foto senden görünce heveslendim çıkartıp takayım
canım çok şık gerçekten bi ara bende heveslenmştim ama vazgeçtim sonradan...kullanışı nasıl acaba.. sürekli sağını solunu düzeltip duruyormusunuz... mesela yatağı toplarken kaldır, sonra yatağı düzeltince cibinliği düzelt falan baya zor olmuyormu...ben hep pretiklikten yana olduğum için zor geldi :) bu arada konunu tavsiyeler bölümüne açsaydın daha çok rağbet görürdü canım...
oldum olası cibinliği sevmemişimdir ,gereksiz bulurum,hiç almaya meyletmedimde ama sende çok güzel durmuş,renklenince daha bir başka olmuş hatta ,beğendim ben güle güle kullanın..
teşekkür ederim beğenmenize sevindim daha güzelleri sizin olsun inşbence o çiçekleri ekleyince güzel olmuş inciyi çok severim üstüne de inciler yapıştırmışsın ben beğendim çok güzel güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?