• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cibinlik hakkında acil yardım

pepeninteyzesi

evli mutlu artık çocukluu
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
338
2
46
Diğer
slm arkadaşlar şimdiden ilginize teşekkür ederim
benim yatak odam beyaz mor tonlarında mobilyalarım da siyah beyazlı düz bi cibinliğim var ve onu biraz hareketlendirmek için kurdela çiçek yaptım ama taş filan yapıştırsam mı karar veremedim yardım ederseniz sevinirim
$DSCF0098.webp
cibinliğimde bu eşim arkadan çıkmış kusura bakmayın artık;)
$DSCF0101.webpyaptığım çiçekler bunlar fikirl ve önerilere acığım

Son düzenleme:
mrb bende buna benzer ikedan beyaz bi cibinlik aldım açılan kenarlarına metre işi satılan fırfırdan alıp diktim hani abiye yatak örtülerinin fırfırları varya onlardan çok güzel oldu..şuan çıkardım takılı olsaydı fotosunu eklerdim

mrb bende buna benzer ikedan beyaz bi cibinlik aldım açılan kenarlarına metre işi satılan fırfırdan alıp diktim hani abiye yatak örtülerinin fırfırları varya onlardan çok güzel oldu..şuan çıkardım takılı olsaydı fotosunu eklerdim

bende saten kurdela yapmayı düşünüyorum hafiften pile vererek çiçekler nasıl?

işte cibinliğimin sondan bir önceki hali olumlu olumsuz yorumlara açığım şunu belirteyim açık olan uçlarına koyu mor kurdela gelecek
$DSCF0131.webp$DSCF0131.webp$DSCF0128.webp$DSCF0115.webp

Ne güzel renklenmiş cibinliğin
Benimde cibinliğim var ama hiç kullanmadım,yıllarca durur öyle kenarda
Özendim şimdi,anneme söyleyim çıkarsın
Emeğine sağlık

canım çok şık gerçekten bi ara bende heveslenmştim ama vazgeçtim sonradan...kullanışı nasıl acaba.. sürekli sağını solunu düzeltip duruyormusunuz... mesela yatağı toplarken kaldır, sonra yatağı düzeltince cibinliği düzelt falan baya zor olmuyormu...ben hep pretiklikten yana olduğum için zor geldi :) bu arada konunu tavsiyeler bölümüne açsaydın daha çok rağbet görürdü canım...

canım çok şık gerçekten bi ara bende heveslenmştim ama vazgeçtim sonradan...kullanışı nasıl acaba.. sürekli sağını solunu düzeltip duruyormusunuz... mesela yatağı toplarken kaldır, sonra yatağı düzeltince cibinliği düzelt falan baya zor olmuyormu...ben hep pretiklikten yana olduğum için zor geldi :) bu arada konunu tavsiyeler bölümüne açsaydın daha çok rağbet görürdü canım...

öyle bi bölüm olduğunu farketmemişim desem gülersin belki:1: link ekleyebilir misin acaba merak ettim o bölümü.
kullanışlılık şöyle yatakta uyurken kullanamıyosun ayağına takılıyo filan çok rahat olmuyo açıkçası aslında şimdiki yatakların büyüklüğü de buna bi engel tabi ki...
ben uyurken yatak başına alıyorum 2 ucunu sabah yatağı kapattığımda kenarlara alıyorum tekrar süs için asıyorum yani onu çıkarınca oda çıplak kalıyo sanki :1: o kadar alıştık yani görüntüsüne öyle aman aman bi zahmeti yok hatta hiç yok yani asınca işin bitiyo eğer seviyosan ben tavsiye ederim oda prenses odasına dönüşüyo bi anda

oldum olası cibinliği sevmemişimdir ,gereksiz bulurum,hiç almaya meyletmedimde ama sende çok güzel durmuş,renklenince daha bir başka olmuş hatta ,beğendim ben güle güle kullanın..

oldum olası cibinliği sevmemişimdir ,gereksiz bulurum,hiç almaya meyletmedimde ama sende çok güzel durmuş,renklenince daha bir başka olmuş hatta ,beğendim ben güle güle kullanın..

Beğenmenesevindim bazı fikirleri değiştirmek güzel demek ki güzel bisey çıkarabilmiştim ortaya sevindim:52:

bence o çiçekleri ekleyince güzel olmuş inciyi çok severim üstüne de inciler yapıştırmışsın ben beğendim çok güzel güle güle kullan :16:

Back
X