- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
at bence içi almayan bakmasın tabi
ben hayatımda ilk kez böyle bişey görüyorum
bence resmen çıban bu
böyle sivilce olur mu ya sivilce için fazla büyük ve iltihaplı geldi bana
çok acıyodur eminim
Doktora git canım pek sivilceye benzemiyor.
ben hayatımda ilk kez böyle bişey görüyorum
bence resmen çıban bu
böyle sivilce olur mu ya sivilce için fazla büyük ve iltihaplı geldi bana
çok acıyodur eminim
Doktora git canım pek sivilceye benzemiyor.
Benim de bir akrabamin saçınınin içinde yağ bezesi çıkmıştı fakat o böyle değildi acıma falan olmuyordu öyle diyordu.
bi de alından daha üstte çıkan sivilceleri sıkmak tehlikeli diyorlar catlakBŞuan valla şakaklarımda ağrı hissediyorum ense köküme kadar
Benimde yağ bezesiyle açılış yapıyorlar hainler
bi de alından daha üstte çıkan sivilceleri sıkmak tehlikeli diyorlar catlakB
Yanlış hatırlamıyorsam siz saç uzatmak falan ile alakalı kürler, yağlar yapan şampuanınızın içine bir şeyler katan bir üyeydiniz. Bence biraz fazla uğraşıyorsunuz saçınızla, biraz kendi haline bırakın. Doktora görünün derim.
Evet doğru hatırlıyorsunuz ama çok bişey yapmıyorum sadece şampuana atıp devam ediyorum
Acaba yağlardan birisine alerjiniz falan oluşmuş olabilir mi diye düşündüm de
Ama şöyle bişeyde var, bunlar hiç yağlarla uğraşmadığımda da vardı
O zaman bilemeyeceğim canım. Bak bende de şöyle bir sorun oldu geçen sene beze değil de dolu sivilce vardı kafamın dibinde. Kuaförüm bana ısıdan olmuştur dedi düzleştirici ve fön makinasından saçın hava alamamıştır dedi ve Hint Yağı önerdi gittim buldum bir aktardan ama şampuana değil direk geceden 5 damla ele damlatıp saç derime masajla sürüp ertesi sabah yıkıyordum. Çok etki etmişti bana. Aklında bulunsun derim yine de bir doktora görünmekte çok fayda var. Geçmiş olsun.
Not: Saç uzatmak için de yılan yağı şampuanı var Tala marka, aktarlarda satılıyor çok da iyi. Haberin olsun yağ karışımsız uğraşsız kendi şampuanından hemen sonra da 1 kez onu kullanıyorsun.
Sağol canım hint yağı aklımda :)
Tala'yı duymuştum ama hiç üzerinde durmadım buda aklımda :)
Çok çok sağol :)
Şu an ilk yapman gereken doktora gitmek canım sonra ne istersen yap,iltihap artabilir yayma hallet bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?