Canım saç gözeneklerin tıkanmış belli ki , böyle bişeyin olması saçını azaltır,dermatologa görün,saç bakımı filan yapıyor musun onlar da neden olabilir. Temizliğine dikkat et kremsiz sampuan kullan,saç diplerin hava alsın.Önceden böyle bişi var mıydı peki.
çok ilginç çok geçmiş olsun canım
kullandığın bir kremin falanmı yan etkisi acaba
AA bak gözenek deyince aklıma geldi Çatlak karbonatla peeling yapabilirsin saç derine.
O aldığını şampuan etki etmedi mi ?
Benim bi arkadaşımda da olmuştuzamanla ilerledi kız kel kaldı Bildiğin kel sonra özel bi doktorda ayda bir falan kafa derisinden iğne yaptırarak saçlarına geri kavuştu Koş doktora koş çabuk
acilen bir dermatologa gitmelisin bence
doktor büyük ihtimalle antibiyotikli ilaçlar verir.
çok geçmiş olsun çatlak.
Off lise doneminde dedigin bendede vardi ve olan yerlerdeki saclarim dokuldu malesef oralar kel oldu. Doktorlar ayni solusyonu ve sampuani veriyor sana tavsiyem defne yaprakli sabul al gunde 3kez saclarini yika hic yaglanmasina izin verme ama tabi cozum degil antibiyotik tedavisiyle gecebilecek bisey. Doktor bana antibiyotk vermedi ama ben icmistm yastik bile kan ve irin icinde kaliyordu
Dermatit olabilir mi acaba birde kasinti oluyor mu sac deriniz de? Ona gore cevaplandirayim.
Canım vücudun kendi de yapıyor olabilir,kardeşim tıpcı o anlatıyor kendide de var bu boyutta değil ama yine de rahatsız ediyor kıl kökü iltihabı folikulit olarak geçiyor,kıl köklerin çok hassastır,bir an önce doktora görün canım hiç vakit kaybetme güzelim saçlarından olma.Kremsiz kullanırım şampuanımı kremim ayrıdır.
Zaten saçlarım yağlı dahada yağlanmasın diye kıllardır kremsiz şampuan kullanıyorum
Bakım yapıyorum ama sık değil ve tıkıcak kadar değil.
Saç derime krem kullanmıyorum.
Aklımda yapıcam bunu..
Tuzda olur mu ki acaba ?
Kremi dün 2 kere kullandım yoksa saçlarımı çekip yolucaktım su falan sakinleştirir dedim çığlık attırdı su bile
Yaaa demee öyleee
Gidicem direkt
Gidicem ama ne acaba bunlar..
İlaç aldım antibiyotikli şampuan bazında kenazol olması gerek ismi.
Sağol canım
Bende de yillar evvel minik sivilce gibi seyler olusmustu. Cok fazla kasiniyordu, kasidikca duz ve yogun olan saclarim yagli gibi gorundugunden sabah aksam yikiyordum. Yikadikca dibi kuruyor iyice kasiniyordu. Minik sivilce gorunumundeki yaralar alnima kadar inmisti. Kasiyip, kanatinca rahatliyordum.Kaşıntı hiç olmuyor diyebilirim.
Kimi zaman 3 4 gün yıkamadığım oldu saçlarımı yağla beslensin diye o zamanlarda dahii kaşıntı yoktu.
Benim tek derdim acı ve ağrı kaşıntı yok
Canm stresli oldugm bi dönem bnmde kafamda bsyler cikmisti doktora git ciban yada sivilce fark etmez doktor ne yapman gerektigini söyler zatn gecms olsn
Canım vücudun kendi de yapıyor olabilir,kardeşim tıpcı o anlatıyor kendide de var bu boyutta değil ama yine de rahatsız ediyor kıl kökü iltihabı folikulit olarak geçiyor,kıl köklerin çok hassastır,bir an önce doktora görün canım hiç vakit kaybetme güzelim saçlarından olma.
Bende de yillar evvel minik sivilce gibi seyler olusmustu. Cok fazla kasiniyordu, kasidikca duz ve yogun olan saclarim yagli gibi gorundugunden sabah aksam yikiyordum. Yikadikca dibi kuruyor iyice kasiniyordu. Minik sivilce gorunumundeki yaralar alnima kadar inmisti. Kasiyip, kanatinca rahatliyordum.
Dermatologa gittim, ducray vichy bir de bioderma node un sampuanlarini donusumlu kullan dedi. Bunlar hic kopurmuyor ve bilindik sampuanlar gibi degil, kozmetik vari seyler yok koku vs. Oldukca iyi geldi bunlar bana. Hala bu tarz sampuanlar kullaniyorum. Devlet konazol ve turevlerini bunlar icin karsiliyor olabilir. Doktor yazarsa alabilirsiniz. Benimki strese bagliymis arada gerildikce tekrar ediyor, bende dermovate isimli losyon kullanip sac diplerimdeki yaralari rahatlatiyorum.
Yine de bir dr a gorunun saglikli gunler, pariltili saclar dilerim.
Sacimi kisa kestrmistim dojulmesin diye evet dokulenler cikti ama bir yildan fazla surdu. Acayip kasiniyordu bide o irinler akinca yapis yapis oluyodu sampuanda yakiyodu yikarken aglardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?