• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Christian_louboutin' in de ameliyat oldu:))

Christian_Louboutin

Tek askim ve iki kizim
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2008
700
19
318
İstanbul
Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:))):21:

:41:
Merhaba kızlar ,
Bugun saat 9.30 da başlayan ameliyatımdan 10.30 da çıktım. 275cc high profil mentor meme başından kas zarı tekniğiyle takıldı. DAha yükseğini kaldırmamış zaten meme dokum biraz olduğu için 275cc bile ağzıma giricek gibi duruyo:)) sargı falan hiçbirşey yok meme başında dikişin olduğu yerde bi bant gibi bişi var direk südyen giydirmişler.ağrım yok denilecek kadar az sadecce kollarımdan gğç almaya çalıştığımda az bi acı oluyor . Bı kadar kolay oldu bitti doğum sancısının onda biri bile değil diyebilirim. Şu an dolaşaniliyorum drenlerim var yarın sabah taburcu olmadan çıkarıcaklarmış. Doktorumdan öyle memnunumki anlatamam bu kadar ağrısız kolay olucapını bilseydim hiç bu kadar stres yapmazdım. Ameliyata girmeden önce anestezi uzmanı ve doktorum baya rahatlattı beni çalışanların güleryüzlü olmaları falan ne bilim çok ilgililer kesinlikle olmak isteyenlere tavsiye ederim. Darısı tüm isteyenlere:))):21:

Çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun :17:Nerede ve ne kadara ameliyat olduğunuzu öğrenebilirmiyim:17:

Canım ben esteeworld de doç dr fatih pekere oldum 3000 euro nakitte yüzde on indirim yapıyolar istersen taksitte yapıyorlar. Ayrıca özellikle belirtmek isterimki esteeworld güzellik merkezi veya klinik değil estetik cerrahi hastanesi. İçini gezdim yoğun bakım üniteleri var ve tam donanımlı. Zaten fatih bey eski gatanın doktoru çok tecrubeli ve bilgili her yöntemi onun için kişinin yapısı elverdiği sürece uygulatabiliyor. Dediğim gibi kişinin yapısı elverdipi sürece istediğin yerden kesi stediğin damla ya da yuvarlak orotez istediğin yere protez yerleşimi uygunsan gerçekleştiriyor. Sadece kas altı protezi tasvip etmiyor. Kas kesmek demek insan anatomisiyle oynamak demektir dedi biz bu işi en doğal bücudun kendi anatomisini bozmadan nasıl yapabilirizi istiyoruz dedi. Anestezi uzmanı zaten ayrı bi tecrube ne mide bulantısı ne bişey hiçbirşey hatırlamıyorum. Uyandığımda da gayet rahattım şu an hastanede elimde drenler yürüyorum. İnan göğüslerimi gördüm annem resimlerini çekti bile:)) hiç istemiyodu o bile inanamadı bu kadar nasıl doğal olanilir süper oldular diye. Ay ne bilim şu an pek ağrım yok çok mutluyum inşallah değişmez. Elimde telefon burdan cvp yetiştiriyorum.

Son düzenleme:
Canım ben esteeworld de doç dr fatih pekere oldum 3000 euro nakitte yüzde on indirim yapıyolar istersen taksitte yapıyorlar. Ayrıca özellikle belirtmek isterimki esteeworld güzellik merkezi veya klinik değil estetik cerrahi hastanesi. İçini gezdim yoğun bakım üniteleri var ve tam donanımlı. Zaten fatih bey eski gatanın doktoru çok tecrubeli ve bilgili her yöntemi onun için kişinin yapısı elverdiği sürece uygulatabiliyor. Dediğim gibi kişinin yapısı elverdipi sürece istediğin yerden kedi istediğin damla ya da yuvarlak orotez istediğin yere protez yerleşimi uygunsan gerçekleştiriyor. Sadece kas altı protezi tasvip etmiyor. Kas kesmek demek insan anatomisiyle oynamak demektir dedi biz bu işi en doğal bücudun kendi anatomisini bozmadan nasıl yapabilirizi istiyoruz dedi. Anestezi uzmanı zaten ayrı bi tecrube ne mide bulantısı ne bişey hiçbirşey hatırlamıyorum. Uyandığımda da gayet rahattım şu an hastanede elimde drenler yürüyorum. İnan göğüslerimi gördüm annem resimlerini çekti bile:)) hiç istemiyodu o bile inanamadı bu kadar nasıl doğal olanilir süper oldular diye. Ay ne bilim şu an pek ağrım yok çok mutluyum inşallah değişmez. Elimde telefon burdan cvp yetiştiriyorum.

Bunlar çok güzel haberler canım.İnan senin adına çok sevindim.:) Umarım en yakın zamanda iyice kendini toparlarsın.Fiyatıda çok fazla değilmiş.Taksit olması süper bir haber Allahımmm :52:Bende bir an önce olmak istiyorum inşallah şu zor günlerimi atlattıktan sonra:ssz:Cevabın için ayrıca teşekkür ederim :)

Kesinlikle görüş inşallah sende kısa zamanda kavuşursun cicişlerine. Ben hasan bey hariç bi kaç yer daha araştırmıştım hasan beyede olabilirdim arkadaşkar çok memnunlardı Yalnız bana uzaktı karşıda bostancıda görüşmeye bile gidememiştim. Sonra fatih beyle görüştüm görüşmemle kesinlikle burada olmalıyım dedim. Esteeworld etilerde . Altunizade ve bahçelievlerde şubeleri var. Ameliyatlar etilerde yapılıyor. Akşam oldu yavsş yavaş ödemden iyice büyüdüler:)))

Canım çok geçmiş olsun :16: Çok sevindim böyle güzel yorumlarînı okuyunca inan.Hep böyle mutlu,güzel süreçlerini okuruz inşallah..Kendine çok iyi bak,yorma kendini dinlen ama süreklide yatma :34:

Hadi tekrar geçmiş olsun :54:

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar. Sürekli yürüyorum zaten akşamüstü ödemler başladı . Öyle abartıldıpı gibi bi ağrılı süreç yok gözümde çok büyütmüşüm . Olmak isteyen arkadaşlar hiç tereddüt etmeyin valla bakmaya doyamıyorum açıp açıp bakıyorum . Arzumcum ameliyat öncesi desteklerin ve paylaştığın bilgiler için çok teşekkürler tatlım.:32:

Gecmis olsun ayni zmn da hayirli olsun :) kas alti olmadigi icin ameliyatin daha kolay gecmis anladigim kadariyla bnm baya agrili gecmisti kas alti oldugu icn ama neyse o gunleri atlattim cok sukur snin de sonuctan mutlu olmana sevindim :)

Teşekkürler canım sen nasılsın bir hafta sen ameliyat olalı rahat harKet ettirebiliyor musun kollarını? Ödemler indi mi? Dikişlerin nasıl ? Benim kendi eriycekmiş bir hafta duş yokmuş:10: yine oraya su değdirmeden yıkanırım ben gerçi.

Teşekkürler canım sen nasılsın bir hafta sen ameliyat olalı rahat harKet ettirebiliyor musun kollarını? Ödemler indi mi? Dikişlerin nasıl ? Benim kendi eriycekmiş bir hafta duş yokmuş:10: yine oraya su değdirmeden yıkanırım ben gerçi.

İyiyim canim tskler :) 1 hfta da baya toparladim hatta oyle ki kosusturmaca icnde gecti bugun. Kollarimi drenler ciktiginden beri rht hareket ettirebiliyorum son iki gundur bu konu ds baya iyiyim doktorum bugun artik rhtca hareket ettirebilirsin ve yanda yatmaya baslayabilirsn dedi :) sabahlari kalktigimda gogusumde bi agirlik oluyo onun disinda bi skni yok cok sukur :) bnm dikislerim haftaya alinacak dikis yerleri baya kasiniyor iyilesiyor buyuk ihtimalle :) canim sn doktorunu dinle 1 hfta sabret en azindan persembe fln dus al valla bn 2 gunde 1 dus alsn biriyim bna da cok zor geldi ama 6 gun sabrettim.

Merhaba kızlar ,

geçmiş olsun öncelikle. kollarından güç alarak doğrulursan tabi ki ağrın olur. yatıp kalkarken yardımcı olsunlar sana. o anlarda kimse yoksa yanında ayağını yatağın kenarına koy ve öyle doğrul. sırtına yük binmeyecek böylelikle. yüksek de olmalı yatak-sırt açın bir süre daha. "memeli ve mutlu" dünyasına hoş geldin :)

geçmiş olsun öncelikle. kollarından güç alarak doğrulursan tabi ki ağrın olur. yatıp kalkarken yardımcı olsunlar sana. o anlarda kimse yoksa yanında ayağını yatağın kenarına koy ve öyle doğrul. sırtına yük binmeyecek böylelikle. yüksek de olmalı yatak-sırt açın bir süre daha. "memeli ve mutlu" dünyasına hoş geldin :)

Çok teşekkürler canım :)) annem sırtımdan iterek öne kaldırıyo ya da dediğin gibi ayağımdan güç alıyorum. Lavobo yemek ihtiyacımı kendim karşılayabiliyorum şükürler olsun. Çok yürüdüm o yüzden daha iyiyim taburcu olucam az sonra drenler çıksa çok daha iyi olacak yapıştılar arkadaşım gibi.

Son düzenleme:
Bende karar verdim.Borçlarım bitsin hemen yaptırıyorum arkadaşlar Allah nasip ederse.Kafama taktım başka yolu yok.Bende esteworld de yaptırmak istiyorum.Allahım nolur duy sesimi yardım et bana:43:

İnşallah canım yaptırmaya karar verdiğin zaman benle iletişime geçersen yardımcı olurum. Fatih beyim elleri büyülü gibi herkes şokta:)) saçımı bile kendim topluyorum eve çıktım dolaşıyorum. Eşim seni gören amrliyattan çıkmış demez msşaallah sana dedi. Bugün sabah eve geldikten sonra hem yürüyüş olsun diye eczaneye markete kadar kızımın elinden tuttum annemle çıktım. Yürüyüşüm falan normal şu an yapmadığım tek şey çocuklarımı kucağıma almıyorum bişey kaldırmak yasak diye. Ya ağrı eşiğim yüksek yada fatih beyin elleri marifetli:39: bide kas altına konulmadı kas zarı altına konuldu onunda etkisi var. Ama yinede ameliyat olan bi insana göre süperim şükürler olsun. Bitek drenler çıkarken fena oldum içimden bişey çekiliyomuş gibi oldu tansiyonum düştü .

İnşallah canım yaptırmaya karar verdiğin zaman benle iletişime geçersen yardımcı olurum. Fatih beyim elleri büyülü gibi herkes şokta:)) saçımı bile kendim topluyorum eve çıktım dolaşıyorum. Eşim seni gören amrliyattan çıkmış demez msşaallah sana dedi. Bugün sabah eve geldikten sonra hem yürüyüş olsun diye eczaneye markete kadar kızımın elinden tuttum annemle çıktım. Yürüyüşüm falan normal şu an yapmadığım tek şey çocuklarımı kucağıma almıyorum bişey kaldırmak yasak diye. Ya ağrı eşiğim yüksek yada fatih beyin elleri marifetli:39: bide kas altına konulmadı kas zarı altına konuldu onunda etkisi var. Ama yinede ameliyat olan bi insana göre süperim şükürler olsun. Bitek drenler çıkarken fena oldum içimden bişey çekiliyomuş gibi oldu tansiyonum düştü .

Kız böyle yazıp durma Allah korusun Nazar degecek falan :nazar::nazar:

Bende ameliyattan sonra çok rahattım,banada kas zarı altı yöntemi uygun görülmüştü..Tabi herkes bu yönteme uygun olamayabiliyor..İyi yöntem diye birşey yok aslında,kişiye uygun olan yöntem var,ben hep bunu savunmuşumdur.Kimileri illede benim yöntemim diye yazıp çiziyorlarya yanlış.. Sana iyi,uygun gelen yöntem bana iyi gelmez..Sen agrılı yaşarsın ameliyat sonrasını ama ben çok kolayda atlatabilirim..Sen o yöntemle süper sonuçlar alırsın ama bana uygun olmadıgı için süper olmayabilir :34:
O yüzden doktorunuz hangi yöntemi uygun görürse sizde gönül rahatlıgı ile onu seçin,itiraz falan etmeye kalkışmayın ;) Tabi bunu en iyi şeklide ögrenmek içinde birkaç doktordan fikir alın..

Sakın çocuklarını kucagına falan almayı deneme canım kendini iyi hissediyorsun diye..Allah korusun yapacagın ters bir hareket herşeyi bir anda alt üst edebilir.. Banyo içinde acele etme bence..Sıcak su,buharda henüz yeni yara olan gögüslerin için iyi gelmeyebilir lütfen yapma.. :29:
Öpüyorum çok :54: Kendine iyi bak,süper bir yaz bizi bekliyorr.. :52::52:

Evet canım artık demiycem doğru :26: bende aynı fikirdeyim doktorunuz neyi uygun görüyorsa en doğrusu o. Biran önce ödemler insede iç çamaşırı alışverişine çıksam diye sabırsızlanıyorum:32:

Back