CHP'nin 'Madenlerde Yaşam Odası Zorunlu Olsun' Önergesi AKP'nin Oylarıyla Reddedildi

Yahu ben nerden bileyim ! Red oyu veren milletvekilimiyim ? Kalkipta duyarsizsiniz diye sucluyorsunuz ... Bende kendimce CHP bu kadar duyarliydi bu kadar hasssasti madem o siralar neden bos tu dedim ? Gelen yoruma bak eee diğer partilerin siralari da boştu eee isleri vardır ? Eeee yani isleri var diye eyvallah diyelim !!

Ben orda kinaye yaptim isleri vardir diye alara. O siralar bosalttilar ya lanet olsun hepsinden tiksindim hicbir zaman da parti tutmadim. Sen benim ne demek istedigimi anladin da laf ceviriyosun simdi. Sen bilmek zorunda degilsin neden reddettigini tartisalim adam gibi. Ne oyunlar donuyor yine diye..

Ben orda kinaye yaptim isleri vardir diye alara. O siralar bosalttilar ya lanet olsun hepsinden tiksindim hicbir zaman da parti tutmadim. Sen benim ne demek istedigimi anladin da laf ceviriyosun simdi. Sen bilmek zorunda degilsin neden reddettigini tartisalim adam gibi. Ne oyunlar donuyor yine diye..
bende bunu konuşmak istiyorum. iftarda kaç çeşit yemek yenildiğinni değil.
bu hoşmu. red ediilmesi doğrumu.
nerelere para verilmiyor. bir yaşam odası 40 hayat demek. neden rededildi. bunu tartışalım.
(olumsuzmu bakıyorsunuz soruma cevapta alamadım henüz hoş .)

Son düzenleme:

Bilmiyorum neden reddedildi ne oyunlar dönüyor onu da bilmiyorum ? Siz biliyorsanız buyrun tartisalim bende bilmek isterim neymiş neden.

bende bunu konuşmak istiyorum. iftarda kaç çeşit yemek yenildiğinni değil.
bu hoşmu. red ediilmesi doğrumu.
nerelere para verilmiyor. bir yaşam odası 40 hayat demek. neden rededildi. bunu tartışalım.
(olumsuzmu bakıyorsunuz soruma cevapta alamadım henüz hoş .)

Iftardaki yemek sayisini da nasil cimbizlayip almislar hayret ettim. Nasi da sapmislar o yazinin anafikrinden.

Ona cevap alamayiz bence vicdani el vermiyir olumlu bakiyorum demeye. Olumsuz diyip de akp karsiti beyanda bulunamaz :)

İyi de sonra kabul edilmiş.. Hatta bakan aciklama yapmis zorunlu hale getireceğiz diye

Hayir zaten milletvekillerinin tepkisi neden acaba? Chp ne onerge verirse reddedin biz sonra icabina bakarz gerekliyse kabul ederz mi denmis kendilerine bj yerlerden?

Neden en cok ihtiyacimiz olan onerge reddedilir daha gecen gun mvlerin hicbi aracina ceza yazilmayacagina dair onerge aninda kabul edilirken bu reddedilir. Meclisten bakinca gercek hayat bambaska gozukuyor galiba.

sence ne olabilir. bu kadar hayati bir tedbire red vermek.
yanlluştı demek bu kadarmı zor.

İyi de kabul edilmiş zaten yasam odalari zorunlu olarak kurulacak denmiş simdi tartismanin bir anlami kalmadi... Dans istediğim mesaji cimbizlarim alirim ilerleyen sayfalarda konu içi yorumu mu yazar belki eletiririm belki tu kaka neden redderlerde derim sikinti ne yani bu kadar !

Bi yorum okudum CHP sunduğu için hakaret sayılmıştir diye. Kendileri sunsa kabul edilir diye. Bence de tam olarak olmasa da kanu bunlarla alakali geldi bana da. Ama 300 küsür adam öldü, sayısını tam bilmedigimiz kadar çocuk babasiz kaldı. O partiler ülkenin refah düzeyi artsın diye yok mu? Bunu kisisel/kurumsal is yapıp gurur yapmak ne kadar doğru? Belli mantık çerçevesinde herkesin kendi tuttuğu partiyi desteklemesinin sebebi var. Ama milletçe kesinkes kararlara ve bu partiler arası kavgaya o kadar alıştık ki.. Velhasıl kelam ; partilerin bu Çekişmesi nereye kadar gidecek de aynı hikayeyi farklı dillerden anlatmayı bırakacaklar, ne zaman geç olmadan hareket edecekler, bilinmez. Ama bu karışık zamanlarda orta yolu bulmak sanırım en güzeli olacak.

Orta şekerden hallice.

Bu arada reddin nedeni önergenin yetersiz bulunmasiymis.. Daha kapsamli bir calisma yapilacakmis ki zaten bakan da zaten zorunlu olacak aciklamasini yapmis ...

AKP reddinden sonra: işverene torba yasa çerçevesinde 250 milyon tl ödenecek ve yaşam odaları zorunlu kılınacak....250 milyon tl ile yapılamayan yaşam odalaranı devlet desteği verilecek...
yani akp önergeye bodoslama evet dememiş....tarlaya kelik yapmıyor sonuçta....
lafı üzerinden tutup konuşmaya bayılıyorlar....
o utanın diye haykıran da umarım kendi utanmıştır....:26:

X