- 26 Şubat 2013
- 2.225
- 328
- Konu Sahibi AngryPenguin
konu dışımı ..
Bana gore konu dişi ... Konu ne soma sizin yaziniz ne bana laf söylemek ve kib lemek haliyle konu dişi oluyor ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu dışımı ..
Yahu ben nerden bileyim ! Red oyu veren milletvekilimiyim ? Kalkipta duyarsizsiniz diye sucluyorsunuz ... Bende kendimce CHP bu kadar duyarliydi bu kadar hasssasti madem o siralar neden bos tu dedim ? Gelen yoruma bak eee diğer partilerin siralari da boştu eee isleri vardır ? Eeee yani isleri var diye eyvallah diyelim !!
Red e olumlu baktigim yorumumu mesajimi gösterir misiniz bana !
bende bunu konuşmak istiyorum. iftarda kaç çeşit yemek yenildiğinni değil.Ben orda kinaye yaptim isleri vardir diye alara. O siralar bosalttilar ya lanet olsun hepsinden tiksindim hicbir zaman da parti tutmadim. Sen benim ne demek istedigimi anladin da laf ceviriyosun simdi. Sen bilmek zorunda degilsin neden reddettigini tartisalim adam gibi. Ne oyunlar donuyor yine diye..
Ben orda kinaye yaptim isleri vardir diye alara. O siralar bosalttilar ya lanet olsun hepsinden tiksindim hicbir zaman da parti tutmadim. Sen benim ne demek istedigimi anladin da laf ceviriyosun simdi. Sen bilmek zorunda degilsin neden reddettigini tartisalim adam gibi. Ne oyunlar donuyor yine diye..
sence ne olabilir. bu kadar hayati bir tedbire red vermek.Bilmiyorum neden reddedildi ne oyunlar dönüyor onu da bilmiyorum ? Siz biliyorsanız buyrun tartisalim bende bilmek isterim neymiş neden.
bende bunu konuşmak istiyorum. iftarda kaç çeşit yemek yenildiğinni değil.
bu hoşmu. red ediilmesi doğrumu.
nerelere para verilmiyor. bir yaşam odası 40 hayat demek. neden rededildi. bunu tartışalım.
(olumsuzmu bakıyorsunuz soruma cevapta alamadım henüz hoş .)
Olumsuz baktigina dair bi mesajini da goremiyorum.
İyi de sonra kabul edilmiş.. Hatta bakan aciklama yapmis zorunlu hale getireceğiz diye
hayda.. e tabii soma unutuldu nede olsa. reddedin tabii. 300 can gider bir daha. nolacak değilmi akp.
sence ne olabilir. bu kadar hayati bir tedbire red vermek.
yanlluştı demek bu kadarmı zor.
hayda.. e tabii soma unutuldu nede olsa. reddedin tabii. 300 can gider bir daha. nolacak değilmi akp.
Bu arada reddin nedeni önergenin yetersiz bulunmasiymis.. Daha kapsamli bir calisma yapilacakmis ki zaten bakan da zaten zorunlu olacak aciklamasini yapmis ...
her zamanki gibi asılsız haberler ve karalamalar
haber için sağol.
her zamanki gibi asılsız haberler ve karalamalar
haber için sağol.