- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi menzil5453
-
ben başbakınımızn çocukları bombaladıgını , soykırım yaptıgını görmedim falan siz hangi hareketiyle bagdaştırdınız mesela, abd de başkanı rusya başkanı da iyi değil demekki secilseler bile , uygunsuz bir benzetme olmuş
Bı gece eski erkek arkadasımla deli kavga etmiştik.Tamam yalan söylemiştim sucluydumKapadı telefonunu.Dellendim tabii.Çıktım gecenin yarısı evden mahallede oturucaz arkadaslar diye.Bindim taksiye ağlıyorum ama nasıll.Taksici amcam gordu ağlamamı dayanamadı basladık muhabbete.O da kahramanlarda dogmus buyumus.Kendimi pek ifşa etmedim yoksa babamla tanıdık cıksalar yandım :)) Bı yandan bütün bornovada corbacılarda kebapcılarda arıyorum bızımkını En son bak kızım erkekler için gözyasına değmez,bende babayım.Kızımı bir oglan böyle yaktı boşver aramayalım senin bu delikanlıyı deyip beni ikna edip evin önüne bırakmıştı beni Böyle durumlar heryerde olmaz..
Şehrimiz bi başka
Dur bakalım kimin olacağı belli değil halkın bir kesimine çapulcu diyen olmasa iyi olurdu gerçi..
siz öyle biri olmasını diliyorsunuz sanırım nefret sizi bu kadar köreltmesin çapulcuyu sehri yakıp yıkanlar için söyledi, sizce sehri yakıp yıkan , kamu malına zarar verenler çapulcu değilde nedir
Tabii ki de canim Turkiyemin her kosesine canim feda o suphesiz ama buradaki insanlarda havasindan mi suyundan mi bilmem gercekten burada medeniyet var tum objektigligimle soyluyorum. Belki bazilari bunu cirkin bulacak (hic suphesiz) ama mahallemizde bir travesti var mesela kimseye zarari yok ve mahallenin yasli teyzeleriyle oturup muhabbet ediyorlar aksam ustleriyasli basli basortulu teyzeler bildigin ya hani baska yerde olsa cik cik aa pis falan linc edilir :))
Turkiyede Avrupayi tadabileceginiz tek sehirdir izmir
travesti insan değil mi tabi yani şunu izledin mi just :)
[video=youtube;TUnGgSFJzqk]http://www.youtube.com/watch?v=TUnGgSFJzqk[/video]
hakir görenlerin kendileri basta elalemin karısı kızına bakanlar ilginç :)
travesti insan değil mi tabi yani şunu izledin mi just :)
[video=youtube;TUnGgSFJzqk]http://www.youtube.com/watch?v=TUnGgSFJzqk[/video]
hakir görenlerin kendileri basta elalemin karısı kızına bakanlar ilginç :)
ya daha dün adam karısını başka bir erkekle arabada yakalamış..sırtından bıçaklamış..kadının üstünde tayt var ve hafid eğimli oturdu diye ceza indirimi almış kocası..haberi benmi uydurdum arkadaşım
bazilari % 37 oy aldi diyor ,oy orani tayyip erdoganin iyi bir basbakan oldugunu gostermez ki ...
saddam %99
esad %90
kim %100
almislar ,bu kadar oyu alan bu kisiler cok iyi baskanlar mi?
bende .. bide anlamıyorum izmir birine mi ait ne bu sahiplenme tavrı. bütün ülkenin topraklarında gezerim hakkari de de tekirdağ da batıdan doğuya kuzeyden batıya herkesin ....
Canim sesi cok cizirtili geliyor tam olarak anlayamadim ne diyor??
biz bu konuları geçtik arkadaşım..orada fazla güç kullanıldı..tartıştıkta banlandıkta..ayrıca ben eylemde değildim..reel olmaya çalışan bir halkım..sen istediğin gibi düşün ben istediğim gibi..partizanlık yapmadım..37 yıllık ömrümde..ezilenin yanındayım..
Masallah,, Hocam Allah Kolaylık Nasip Etsın..Ögretmenlerımızın Yerı Her Zaman Ayrıdır..
Halilrıfatpaşa da oturuyorum burada travesti kaynıyor ama daha hiç bir olay görmedikbazıları çok güzel hacı
Canım doğru diyorsun Edirne'den Iğdır'a bu memleket hepimizin, ama söz konusu haberdeki ithamlar İzmir'e yönelik olunca biz de İzmirliler olarak haliyle savunma pozisyonuna geçtik.:))
cübbeliyi bir gün bir taksici dinliyormuş taksici gece travesti arabasına binince kısmış sesi
travesti de demişki ''niye kapatıyorsun ben gavurmuyum beni niye hakir görüyorsun bende dinliyorum hocayı''
cübbelide diyor ki o da allahın kulu ne diye hakir görüyorsunuz
Erzurumda olmuş bu olay, iyide bu tip insanlar her yerde var siz butun ak parti çogunlukta olan yerleri ,bir tutuyorsunuz . bu tip olaylar izmirde yada tekirdagda olmaz diyebilirmisiniz yada butun bu cinayetleri ak partililer işledi diger partinin insanları bunları yapmaz gibi saçma bir tespit
Halilrıfatpaşa da oturuyorum burada travesti kaynıyor ama daha hiç bir olay görmedikbazıları çok güzel hacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?