CHP'nin en büyük kalesinde ERDOĞAN ŞOV

Izmir Chpnin kalesi degildir zaten Mustafa Kemal Ataturk'un izinden gidenlerin kalesidir, bugunku belediye baskani ters dussun bak Ataturk'e aninda iner o koltuktan

istiklal marşını ezbere okuyamayan cumhurbaşkanından iyidir ingilizce bilmemesi, kültürsüz kim gördük, Atatürkün sözünü bir araya getirip söyleyemedı ekmel bey yazık

Bir eksikliği bir eksikle mi savunuyorsunuz??? EKMEL in yaptığı şaşkınlıktan banane onu yazıyorsunuz??????? İNGİLİZCE BİLMEYEN CUMHURBAŞKANI diyorum? Do you understand what i mean?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istiklal marşını ezbere okuyamayan cumhurbaşkanından iyidir ingilizce bilmemesi, kültürsüz kim gördük, Atatürkün sözünü bir araya getirip söyleyemedı ekmel bey yazık

ezbere okuyamayan adam yerine tamamen milli değerleri ortadan kaldırmayı planlayan adama mı oy verelim yani?

Malesef bu halka bunlar mustehak iste. Ha tayyip ha ekmel. Adama cikan rakibe bak

Büyük bir eksiklik işte diğerlerinin de bilmemesi allahalallah onu diyorum

adamlar memleketi almış izmir'i alsa ne olur almasa ne olur, bu ezik sendromlarından kurtulup daha iyi ne yapabiliriz gibi düşünceniz yok sizin, avunun. ancak ahahahhaah

Tamam işte bizde alamaz diyoruz sıkıntı bizde değilki dilinden düşürmeyen sizde msjların sonuna gülme nidası koyarak ergen gibi görünüyorsunuz sòylimde daha fazla komik görünmeyin

niye öyleeee diyosunuz ki şimdii valla üzülürümm
one minute dedi yaa

😂😂😂 haklısınız "white sea" falan .Adam tam bir kültür deposu :))

erdoğan istiklal marşını prompterden bile yanlış okumuş,bir de ezbere biliyor diyorlar

ingilizce de bir dakika müsade alma one minute diye tabir edilemez. Wait a minute denir ancak. adam türkçeden direk ingilizceye çeviri yaptı . bilmiyorsan konuşmayacaksın be abi

Lütfen arkadaşım en azından Atatürkü hiçe saymıyor..sözünü hatırlayamadıysada..adam alışıkmı medya önünde çatır çatır konuşsun ..

Bu yaz İzmirde gece 9- 12 arası altımda şortumla parkta koşu yaptım her gece. Ne bir tacize uğradım,ne laf yedim, ne de kötü bir bakışla karşılaştım. Siz akşam ezanından sonra dışarı adım dahi atamadığınız, kahvenin önünden geçtiğinizde fahişe damgası yediğiniz, montla yürürken bile erkeklerin sapık bakışlarına maruz kaldığınız örümcek beyinli, abazan insanlarla dolu şehirlerinizin derdine yanın. İmarlaşma, şehirleşme buysa kalsın,istemeyiz; biz kasabamızda mutluyuz

Son düzenleme:
bazilari % 37 oy aldi diyor ,oy orani tayyip erdoganin iyi bir basbakan oldugunu gostermez ki ...
saddam %99
esad %90
kim %100
almislar ,bu kadar oyu alan bu kisiler cok iyi baskanlar mi?

ağzına sağlık..kızkardeşim akplilerin yoğun olduğu bölgede ona giderken diz üstü ama pileli etek götürmüştüm..bunu nerde giyeceksin dedi:44:

O şehirler neresiymiş cidden merak ettim?

bazilari % 37 oy aldi diyor ,oy orani tayyip erdoganin iyi bir basbakan oldugunu gostermez ki ...
saddam %99
esad %90
kim %100

tabii hitleri de unutmamak lazım

saddam %99
esad %90
kim %100

kesinlikle göstermez..oy toplayan kişinin hitap ettiği halk ..halka göre siyaset yapan başkan dır dimi..

Son düzenleyen: Moderatör:

sadece tacizle kalabilsen keske, eve donebilecegin bile mechul canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…