CHP'liler Gazze'ye 'canlı kalkan' olmaya gidiyor

Oturduğumuz yerden klavye delikanlılığı yapıp ''kahrolsun İsrail'' deriz,olur biter diyorsunuz?

O kadar kolaysa bayramda sayın başbakanımızda bir gitsin gazzeye,eminim ordaki halkı çok mutlu eder.

Basbakan kendi halkin yanina teselli amaçli gittiginde bile, halk ve onun arasinda sira sira polisler, asker ve güvenlik vardi.

Gazzeye gitmesini gözünde canlandirabiliyormusun?

. washingtona karşı temsil etmek hemde. vayyy
keşke öğrenseydik. istihbarattanmı acep:)

Son düzenleme:
bana da hiç samimi gelmiyor,göz boyamaktan başka bir şey değil.Hangi parti yapsa aynı şeyi düşünürüm.

Ben edebiliyorum.

Boyle gizemli bir hava yaratarak komik olmaktan oteye gidemiyor biliyor musun dedigin ? O yuzden tartisma ortasinda ben yapiyorum ama size soylemem tarzi bir yorum havada kaliyor he ister cia ol ne olursan ol bizi de ilgilendirmiyor zaten bu :) Herneyse davanda basarilar :)))

kinamayi bile bilmeyen musluman ulkeler var onu hatirlatalim (mesela arap ulkeleri)...kaldiki bunun uzerinden bile Turkiyeyi savasa surukleyebilirler...boyle bir adimi Turkiye atmaz, atamaz...

herkez elinden geleni yapsin
bayan bana gazzedeki cocuklarla bayrama gidelim demesine aciklama getirdim.
ister komik gelsin ister gelmesin.onun icin vaktim yok.buda son yazim olacak
chp gidebiliyosa gitsin
elinden hic bisey gelemeyen bayan boykot etsin.
cok tartisilacak olaylr degildi bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…