Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boyle gizemli bir hava yaratarak komik olmaktan oteye gidemiyor biliyor musun dedigin ? O yuzden tartisma ortasinda ben yapiyorum ama size soylemem tarzi bir yorum havada kaliyor he ister cia ol ne olursan ol bizi de ilgilendirmiyor zaten bu :) Herneyse davanda basarilar :)))
kinamayi bile bilmeyen musluman ulkeler var onu hatirlatalim (mesela arap ulkeleri)...kaldiki bunun uzerinden bile Turkiyeyi savasa surukleyebilirler...boyle bir adimi Turkiye atmaz, atamaz...
herkez elinden geleni yapsin
bayan bana gazzedeki cocuklarla bayrama gidelim demesine aciklama getirdim.
ister komik gelsin ister gelmesin.onun icin vaktim yok.buda son yazim olacak
chp gidebiliyosa gitsin
elinden hic bisey gelemeyen bayan boykot etsin.
cok tartisilacak olaylr degildi bunlar.
Boyle gizemli bir hava yaratarak komik olmaktan oteye gidemiyor biliyor musun dedigin ? O yuzden tartisma ortasinda ben yapiyorum ama size soylemem tarzi bir yorum havada kaliyor he ister cia ol ne olursan ol bizi de ilgilendirmiyor zaten bu :) Herneyse davanda basarilar :)))