CHP'liler Gazze'ye 'canlı kalkan' olmaya gidiyor

Kalp okuyan zat-ı muhteremler yine teşrif eylemiş,ne çabuk karalıyorsunuz insanı.Hiç mi günahından korkmazsınız anlamıyorum.CHP şova başlamışmışmış.Gerçek niyetleri,kalplerden geçeni en iyi Allah bilir ama daha somut bir fikirle ortaya çıkan varsa beri gelsin.

adamlar esir düşmeyi bile göze alıp gidiyor bunun nesi şovsa..rabbimden dileğim kim kime haksızlık yapıyorsa karşılığını misli misli görsün..

:))
Simdi akp delegeleri gitseydi de burdan cikip biri bisey deseydi yine catlada patla cekemiyosun yapilan iyiligi bile olacakti.Baksana gitmesini samimi bulmayan cikmis.Onyarginizla burdan Çine yol olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:))
Simdi akp delegeleri gitseydi de burdan cikip biri bisey deseydi yine catlada patla cekemiyosun yapilan iyiligi bile olacakti.Baksana gitmesini samimi bulmayan cikmis.Onyarginizla burdan Çine yol olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yere göğe sığdıramazlardı,bak gidiyoruz,hatta gittik derlerdi ...

Şov degilse gercekten gideceklerse yurektenn desteklerim bir AKP li olarak.bu islerde siyasi kimlklere bakmamk lazm.insanlk olsn chp den olmus mhp den olmus farketmez.

biri de "esir düşmeyi göze alıyorlar" demiş....
ha yavrum ha az daha hayal gücünü zorla daha neler üreteceksin:KK60:

yavaş gidemez canım önümüzde koca bir seçim var unuttun mu bu şov seçim için uyarlandı?:KK14:
yavaş giderse bu cengaverlikleri ellerinde patlar......
seçimden önce son çırpınışlar......
heyette ihsanoğlu da var mı acep:26:

2 güne akp bizde gideceğiz dediğinde bu laflarını aperatif olarak mı yoksa ara sıcak olarak mı yemek istersin ? Yok ama akpnin gidişi gerçek sizinki şov dersin aradan sıyrılırsın :) O potansiyeli gördüm yani.

2 güne akp bizde gideceğiz dediğinde bu laflarını aperatif olarak mı yoksa ara sıcak olarak mı yemek istersin ? Yok ama akpnin gidişi gerçek sizinki şov dersin aradan sıyrılırsın :) O potansiyeli gördüm yani.

her konuşmasında bangır bangır filistin dedikten sonra giderse tabiki samimi bulurum......
adam durdu durdu...hooooop ben filistine gidiyorum....:KK36:
haberi okuyunca eee hayrola diyesim geldi?

X