CHP'liler Gazze'ye 'canlı kalkan' olmaya gidiyor

her konuşmasında bangır bangır filistin dedikten sonra giderse tabiki samimi bulurum......
adam durdu durdu...hooooop ben filistine gidiyorum....
haberi okuyunca eee hayrola diyesim geldi?

Düz mantık işte
:) Akp yaparsa alkış,haklı başkası yaparsa gösteriş,kaka.
Ne muhakeme ne bişey.
Hanım abladan korkmussun ama senin sabit fikirlerin daha korkutucu.
Ama en kolayı senin fikirlerini değiştirmek çünkü fikirlerini sen değil başkaları yönlendiriyor.Bu konuda da açığa çıkan benim desteklediğim yaparsa olur baskası yaparsa şov demendende çok yönlü düşünme de yok henüz.
Seninle tartışmak şu anda imkansız ve gereksiz.Her düşünceye eleştirel bakabildiğin gün tartışabiliriz.Şu mantığınla konuyla ve üyeyle anca alay etmekten,ağız dalaşına girmekten öteye gidemiyorsun çünkü.
Hadi iyi günler sana.

Konu disi olacak ama merakimi mazur bulun;nickinizi cok aradiniz mi??

Hayır bir kerede buldum..

6 yıldır sitedeyim benden çekinen,hatta senden korkuyorum diyen arkadaşlarım oldu..
Bu korkumu değil elbette..
Saygılarından sadece..

kmseden korktuğum yok ..fikirlerimi kimin yönettiğini düşünüyorsun canım...ilahi güçler falan mı çok komiksin cidden....chp nin hiçbir yaptığı samimi gelmiyor çünkü başındaki insan siyaset için yetersiz.....yaptığı ve önerdiği fikirler de hep göz boyamak için...tabiiii bence
sana da iyi günler tatlım

Bende tam bundan bahsedıyordum ki yorumun cuk oturdu :) Siyasete bakış açını benceyle başlayan cumleleri bıraktığın gün çok yönlü düşündüğünde herşeye eleştirel bakabileceksin.O güne kadar böyle bence yetersiz,bence samimi değil,bence şov,bence oy toplamak için,bence o adam kötü,bence kaka bence ee ee demeye devam edeceksin ama çok güçsüz ve yetersiz kalıyor konular içinde bunlar haberin olsun. Kaldı ki konuyu baştan sona okumamışsın konuda Kılıcdaroglunun K'si bıle geçmiyor :) Ondan münferif olan bir eylem hazırlıgı bu.Ama sen gidip konuyu onunla bağdaştırıp samimi bulmuyorsun SENCE tabi :)
Haklısın deyince kavga olmazmış ya '' bence'' deyince de düşünceki doğruluklar tartışılmazmış.Bunu gösterdin bana

.....................................................

Son düzenleme:

kendi fikrim için sence mi dememi bekliyorsun...gidenler kılıçtaroğlunun partisi değil mi herkes kafasına göre mi takılıyo anlamadım...:44:hadi canım ben neyi sasıl yorumladığımı biliyorum herkes işine baksın ok

çok iyi niyetli bir karar ve kınamaktan öteye geçen bir eylem en azından ama israilin bunu takacağını hiç sanmıyorum ve ordalarken bombalanırlarsa savaşa girmek zorunda kalırız

Sadece kınamakdan öte bir hamle yaptıkları için şahsım adına teşekkür ediyorum.
Keşke ordan kurtarabileceğimiz çocuklar olsa ve kan akmasa

olay şöyle gelişecek saNki;chp gidecem dicek dışişlerine başvuracak onlar tehlikeli olacağından izin vermiycek sonra çıkıp:
biz gidecektik akp izin vermedi diyecekler......
sonra ihale yine akp karalamasına dönecek....

Bayramda degil de simdi gitsinler bakalim? Cunku bayramda saldirmiyorlardi galiba.. ya sov yapmayin arkadas sov yapmayin.Hadi diyelim ki öldüler Allah korusun eee kim ne yapacak? Ya bunlar kesin Pensilvanya araciligiyla Israille anlasip gidiyorlardir.. neyse tartisma yaratmayin.. Selametle...

Oturduğumuz yerden klavye delikanlılığı yapıp ''kahrolsun İsrail'' deriz,olur biter diyorsunuz?

O kadar kolaysa bayramda sayın başbakanımızda bir gitsin gazzeye,eminim ordaki halkı çok mutlu eder.

Oturduğumuz yerden klavye delikanlılığı yapıp ''kahrolsun İsrail'' deriz,olur biter diyorsunuz?

O kadar kolaysa bayramda sayın başbakanımızda bir gitsin gazzeye,eminim ordaki halkı çok mutlu eder.

Eger tabiblerse gidip yaralari sarsinlar ya da silahlanip gidip savassinlar. Valla 650 kisi ölmüş kimse kimsenin gelmesine sevinmez..
Bir faydalari olmayacaksa gitmesinler zarardan baska bi sey vermeyecekler. Eger doktor olsaydim giderdim hemde seve seve..
Fayda olunacaksa gidilmeli..
Siz gideceksiniz galiba sadece klavye delikanliligi yapmiyor olsaniz gerek...!!
Neyse selametle...

Yooo, ben gitmiyorum.
En azından gideni eleştirmiyorum.
Dünya kamuoyunda farkındalık yaratacak bir eylem .
Filistin halkına yanınızdayız mesajı.
" Van münüt" diyeni Kahraman ilan ettiniz, onun ne daydası olmuştu ölenlere?

Uzgunum bi faydasi olmamıştı. Ben yanlisi da gorurum hanimefendi cunku bir INSANIN yaptigi her harekete dogru diyemem. Mesela busdistler tarafindan öldürülen yerlerinden edilen Ac kalan müslümanların yanina giden Emine Erdoğan'ın ustunde yagmur yagiyor diye yagmurluk vardi oysa o zavallilarin hicbir kiyafetleri yoktu. Gunlerce nefret ettim kinadim çünkü hic gitmemesi daha iyidi. Eger bir yerlere gidilecekse onlarla esit sartlarda yasam mucadelesi verilmedir diye düşünüyorum.. Bir insana körü körüne bagli olmam. Sonucta Allahtan vahiy gelmiyor.

Geçenlerde benimde aklıma geldi....walla giderim...ne olacak Allah'a bir can borcum var....kocam yok çocuğum yok...öyle bi yerde ölmekte güzel olur benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…