CHP'li vekilin milyon dolarlık serveti

Dikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?
Guzel kardesim kim caliyorsa haram olsun diyrum akp nin vekilini savundugumuda nereden cikardin onu baska arkadas ortaya atti ama attigi lafin sahibi yok kendininde bundan haberi yok

Valla ben haberde bahsedilen hanımın beyan ettiğinden daha fazla kazanıyorum, eşim de öyle ama Bağdat Caddesi'nde sözü geçen rezidanstan 3 daire almak konusu tatlı bir hayal bizim için. Biz beceriksiziz herhalde bir rezidans dairemiz bile yok anlıyor musun?:KK42:

Çok güzel bir atasözü var, çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz. Özet bu yani.

evet daha gelmeden bu kadar yiyosa bunlar bide basa gelsin Turkiye diye birsey kalmiycakk
:KK70::KK70:Aynenn
Sirf muhalefet olmak adina buna bile hakli bir sebep arayanlar @NancyFr kadar cesur olamadiniz en azindan tepkisini atti ortaya:KK67:

Benim gorusum haram yiyen kimse o bogazina takilsin kalsin akp vhp mhp diye ayirmam

Benim diş hekimi bir akrabam ayda 20 bine para demiyor onu biliyorum da,bunların değirmenin suyu nereden geliyor onu bilmiyorum.Belediyelerde böyle şeyler olağan artık.Bunların da yolsuzluğu varsa,ortaya çıkartıp hesabını sorsunlar.
Yalnız o değil de,gemiciklerin,hastanelerin,villaların,para sayma makinelerinin nereden geldiğini sorgulamayan bilinç(!)lerin Chp'li vekilin rezidansını sorgulaması da çok komik oluyomuş he:KK53:

Dikkat ettimde cehapeli vekil çalınca yüklenip akepeli vekilleri neden geçiştiriyorsunuz.
Sizde adınız gibi biliyorsunuz akpli vekillerin daha çok çaldığını.
Eğer karşıysak hepsine karşı olmalıyız, takım tutar gibi parti tutarak yanlışları ortaya çıkarmanın bir mantığı yok.
17 Aralık operasyonunu duymayan kalmadı, hala bu konuda aklanamayan akpli vekilleri sorguladınız mı?

sizin yaptiginiz nedir biliyormusunuz hanimefendi chpli vekil caldi diye konu aciyor tamam bunu tasvip etmiyorsunuz guzel diyorsunuzki akpli vekil daha cok caldi neden onu gecistiriyorsun.iyide hanim konuyu bu baslikla acmis akpye lafi getiren sizlersiniz.bence asil siz sanki akpye lafi getiripte chp nin hirsizligini gecistiriyorsunuz gibime geldi konu hep akp caldi akp daha cok caldi....bilmem yaniliyormuyum.konuya uzak bir cerceveden bakildiginda goze carpiyor

sizin yaptiginiz nedir biliyormusunuz hanimefendi chpli vekil caldi diye konu aciyor tamam bunu tasvip etmiyorsunuz guzel diyorsunuzki akpli vekil daha cok caldi neden onu gecistiriyorsun.iyide hanim konuyu bu baslikla acmis akpye lafi getiren sizlersiniz.bence asil siz sanki akpye lafi getiripte chp nin hirsizligini gecistiriyorsunuz gibime geldi konu hep akp caldi akp daha cok caldi....bilmem yaniliyormuyum.konuya uzak bir cerceveden bakildiginda goze carpiyor

Ben konu sahibesinin diğer üyelerin yazdıklarına verdiği cevaplardan yola çıkarak yazdım.

Üstünü niye kapatayım banane çaldıysa haram zıkkım olsun.
Ben chplilerin çalıp çırpma olaylarında üstünü kapattıklarını hiç görmedim ama akepe milyon dolarlar götürse iki güne unutuluyor bundan bahsetmek istedim.

Değirmenin parası derken ilk başta bir yüzükle bütün servetim bu diye işe başlayan sonra trilyonlarla oyun oynayan cumhurbaşkanına bakmak lazım o daha büyük sorun.

Ben konu sahibesinin diğer üyelerin yazdıklarına verdiği cevaplardan yola çıkarak yazdım.

Ben chplilerin çalıp çırpma olaylarında üstünü kapattıklarını hiç görmedim ama akepe milyon dolarlar götürse iki güne unutuluyor bundan bahsetmek istedim.

Değirmenin parası derken ilk başta bir yüzükle bütün servetim bu diye işe başlayan sonra trilyonlarla oyun oynayan cumhurbaşkanına bakmak lazım o daha büyük sorun.

valla ben cumhurbaskaninin yolsuzluga bulastigina inanmiyorum.3 bakan dan bahsederseniz birsey diyemem yapmis olabilirlerde.cumhurbaskani variyetini acikliyor heryerde.

neyse yinede konuyu cumhurbaskanina getirip dagitmamak gerek

valla ben cumhurbaskaninin yolsuzluga bulastigina inanmiyorum.3 bakan dan bahsederseniz birsey diyemem yapmis olabilirlerde.cumhurbaskani variyetini acikliyor heryerde.

Valla bütün servetim bu yüzüktür, eğer bir gün duyarsanız ki Erdoğan zengin olmuş bilin ki haram yemiştir diyen kendisi.

10 senede bu değirmenin suyu nerden geldi.
Oğulları o kadar gemicikleri nasıl aldı?
Kurumlar, kuruluşlar vs nerden geldi?

Yolsuzluğa bulaşmadıysa 10 senelik başbakan maaşıyla bunları nasıl yaptı ben de onu çözemiyorum.

Valla bütün servetim bu yüzüktür, eğer bir gün duyarsanız ki Erdoğan zengin olmuş bilin ki haram yemiştir diyen kendisi.

10 senede bu değirmenin suyu nerden geldi.
Oğulları o kadar gemicikleri nasıl aldı?
Kurumlar, kuruluşlar vs nerden geldi?

Yolsuzluğa bulaşmadıysa 10 senelik başbakan maaşıyla bunları nasıl yaptı ben de onu çözemiyorum.
konuyu dağıtma lütfen :KK67::63:

X