- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
aaa 1946 ne? ben 1071'den beri CHP'liyim, bizim İsmet'le beraber girdik Malazgirt'e1946 dan beri tutan mi var chp yi buyursun olabiliyorlarsa tek baslarina iktidar olsunlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa 1946 ne? ben 1071'den beri CHP'liyim, bizim İsmet'le beraber girdik Malazgirt'e1946 dan beri tutan mi var chp yi buyursun olabiliyorlarsa tek baslarina iktidar olsunlar
Hadi diyelim iftira peki hrant dinki de mi suriyeli cocugu da mi akpliler öldürdü madene dinamit mi koydular maden patlasin diye yada istanbulu akp mi cope cevirdi turbanli lara polis otosuna atip akpliler mi dovdu oglunun yemin törenine alinmayan analari da akpliler almadi benim oyum dagdaki cobanla bir mi diyen de akp zihniyeti yada turban takan in ici kotu diyende mi veya yazarkasa attiran da mi akp ve yardim paralariyla maas dagitan dami akp camileri ahira ceviren de mi yada ezani ulu tanri diye okutan da mi akp veya sirf namaz kiliyor diye yobaz yaftasi vuran bi agac icin olay cikaran ama chp nin kestigi agaclara göz yuman da mi akp berkin e aglayan ama yusufa aglamayan da mi akp tup gaz yag kuyruklarini da mi akp yapti hastanelerde 1yataga 2 3 hasta yatiran rehin tutan da mi akpGercekten iftiramiydi sizce
neden böyle bişey yazdınız ki gerçekten tutan mı var chp yi buyursun kazansınlar secimi tabi kazanabilirlerse tek başınaaaa 1946 ne? ben 1071'den beri CHP'liyim, bizim İsmet'le beraber girdik Malazgirt'e
Gercekten iftiramiydi sizce
neden böyle bişey yazdınız ki gerçekten tutan mı var chp yi buyursun kazansınlar secimi tabi kazanabilirlerse tek başına
benim sorum 46 dan beri neden chp kazanamıyor madem bu kadar güçlü ve iyi bi partihanımefendi 1946 yılında oy kullanabilen biri bugün en iyi ihtimalle 80'li yaşlarının sonunda, sizce burada yazabilirler mi? yok sorunuz chp'li var mı ise, çok fazla var.
neden düzgünce konuşamıyoruz anlamadım bi tiye almalar falanAman yallah haymanalııı hop hop deyip oynamaalııı...
Nicki görünce aklıma bu güzel türkümüz geldi.![]()
öyle bi iddiam yokaklandı sonra. mahkeme kararı ile. ama yok yargının üstünde olduğunuzu iddia ediorsanız o başka
o zaman iftiraysa eğer demeyeceksin. iftira olduğunu kabul edeceksin. belgelerle aklandı.öyle bi iddiam yok
geç kaldınız, biz bunları çok uzun uzun yazdık konuştuk, yoruldum artık, forumu biraz dolaşın sorunuzun cevabı var.benim sorum 46 dan beri neden chp kazanamıyor madem bu kadar güçlü ve iyi bi parti
neden düzgünce konuşamıyoruz anlamadım bi tiye almalar falan
o zaman iftiraysa eğer demeyeceksin. iftira olduğunu kabul edeceksin. belgelerle aklandı.
severim ama böylesini değilKonuyla ilgili yorumumu yaptım...
Sadece aklıma gelen bir türküyü paylaştım. Ti'ye almak bunun neresinde? Türkü sevmez misiniz?
herseyi kabul etmek zorunda mıyımo zaman iftiraysa eğer demeyeceksin. iftira olduğunu kabul edeceksin. belgelerle aklandı.
severim ama böylesini değil
bi an bilgisayarın içinden çıkıp kafama vuracan sandımo zaman iftiraysa eğer demeyeceksin. iftira olduğunu kabul edeceksin. belgelerle aklandı.
Yargıdan üstün olmadığınızı kabul ediyorsunuz. Yargının söylediğine inanmayıp kafa kuracaksanız ona şizofreni deniyor. 3. ise tedavi görmenizi öneririm.herseyi kabul etmek zorunda mıyım