• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

Türkan Saylan’a iftira belgelendi
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ve ÇEV yöneticileri hakkındaki iddialara ilişkin dosyaların birleştiği Poyrazköy Davası’nda Kadıköy Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nde el konulan harddiske sonradan bilgi yüklemesi yapıldığı saptandı.

Yayınlanma tarihi: 12 Eylül 2015 Cumartesi

22584427.jpg

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Çağdaş Eğitim Vakfı yöneticileri hakkındaki iddialara ilişkin dosyaların birleştiği Poyrazköy Davası’nda Kadıköy ÇYDD’de el konulan harddiske sonradan bilgi yüklemesi yapıldığı saptandı. Bilirkişi, sabit harddiskte yer alan üç kritik belgenin derneğin sabit diskine Windows kapatıldıktan sonra kopyalandığını tespit etti. İddianamede suç unsuru içeren dosyalar arasında gösterilen “Türkan Saylana ön yazı.DOC” isimli Word dosyası 4 Nisan 2009 tarihinde oluşturulmasına rağmen, son kayıt tarihi geçmişe ait 27 Eylül 2008 olarak görünerek hayatın olağan akışına aykırı bulundu. Mahkeme heyeti, ÇEV yöneticisi Gülseven Yaşer’in duruşmalardan vareste tutulmasına hükmetti. Mahkeme başkanı, davada kararın da çıkabileceğini belirterek duruşmayı 2 Ekim tarihine erteledi.

Gercekten iftiramiydi sizce
Hadi diyelim iftira peki hrant dinki de mi suriyeli cocugu da mi akpliler öldürdü madene dinamit mi koydular maden patlasin diye yada istanbulu akp mi cope cevirdi turbanli lara polis otosuna atip akpliler mi dovdu oglunun yemin törenine alinmayan analari da akpliler almadi benim oyum dagdaki cobanla bir mi diyen de akp zihniyeti yada turban takan in ici kotu diyende mi veya yazarkasa attiran da mi akp ve yardim paralariyla maas dagitan dami akp camileri ahira ceviren de mi yada ezani ulu tanri diye okutan da mi akp veya sirf namaz kiliyor diye yobaz yaftasi vuran bi agac icin olay cikaran ama chp nin kestigi agaclara göz yuman da mi akp berkin e aglayan ama yusufa aglamayan da mi akp tup gaz yag kuyruklarini da mi akp yapti hastanelerde 1yataga 2 3 hasta yatiran rehin tutan da mi akp

neden böyle bişey yazdınız ki gerçekten tutan mı var chp yi buyursun kazansınlar secimi tabi kazanabilirlerse tek başına

hanımefendi 1946 yılında oy kullanabilen biri bugün en iyi ihtimalle 80'li yaşlarının sonunda, sizce burada yazabilirler mi? yok sorunuz chp'li var mı ise, çok fazla var.

hanımefendi 1946 yılında oy kullanabilen biri bugün en iyi ihtimalle 80'li yaşlarının sonunda, sizce burada yazabilirler mi? yok sorunuz chp'li var mı ise, çok fazla var.
benim sorum 46 dan beri neden chp kazanamıyor madem bu kadar güçlü ve iyi bi parti

Back