• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

ya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandı

konumuz baş örtüsü idi.

ekonomik kriz hala var, dünyada da var olan bir gerçek. Zaten bizim gibi ülkelerde üretim olmadığı için kriz sürekli vardır. Ama halkıjn benimsemiş olması genelde "bazı" kesime rahatlama gibi görünür. Matematik yalan söylemez.

IMF vardı ödendi ama bknz: cari açık ve dış borç

Kimse IMF nasıl ödendi demiyor.

Koalisyonu seçen halktır. bknz: milli irade

ya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandı
ablam sen geç onları teeee 20 yıl öncesi bunlar daha geçen ay Ankara'nın göbeğinde bomba patladı bildin mi? 100 kişi öldü. ben mi izlemedim IŞİD militanlarını.
yemişim bankayı da hortumu da ya.
millet patlayıp geberip gitsin, madenlerde boğulsun yeter ki sizin keyfiniz bozulmasın.
ne bencil insansın yahu!

ablam sen geç onları teeee 20 yıl öncesi bunlar daha geçen ay Ankara'nın göbeğinde bomba patladı bildin mi? 100 kişi öldü. ben mi izlemedim IŞİD militanlarını.
yemişim bankayı da hortumu da ya.
millet patlayıp geberip gitsin, madenlerde boğulsun yeter ki sizin keyfiniz bozulmasın.
ne bencil insansın yahu!
ben mi bombayı patlatan zaten hdp ve işid madendekileri de mi biz öldürdük şimdi yav akp ne pis miş meger

ben mi bombayı patlatan zaten hdp ve işid madendekileri de mi biz öldürdük şimdi yav akp ne pis miş meger
çıkarın o HDP'yi aradan. bombayı patlatan herif IŞİDçi, PKK'yla ilgili tek bir bağ kurulamadı. şurada PKK'da da savundurdunuz ya helal olsun. Herifin komutanıyla varana kadar bütün konuşmaları döküldü.
maden ocaklarına yaşam odası yapılsın diyen kanun tasarısını kim reddetmiş, o maden ocağının patronu kime yakınmış git bir oku gel ondan sonra ağla bana biz mi öldürdük diye.
birini öldürmek için ille kafasına kurşun sıkman gerekmez.
gerekli önlemleri almamak da ölüme sebebiyet verir.

Sen gerçekten Ankara da bombanın kimsenin haberi olmadan patlayabileceğini mi düşünüyorsun? Banlanacağım yine ama bu kadar da olmaz ya.
ya kardem yoldan karşıdan karşıya geçerken kalp krizi geçirip biri ölse diyeceksiniz ki akp öldürdü

Bu ülkede ki hiç bir siyasetçiden bir şey olmaz. Seçmenden de bir şey olmaz. Sebebi gayet açık.

İntikam güdüyoruz, geçmişte yaşıyoruz.

çıkarın o HDP'yi aradan. bombayı patlatan herif IŞİDçi, PKK'yla ilgili tek bir bağ kurulamadı. şurada PKK'da da savundurdunuz ya helal olsun. Herifin komutanıyla varana kadar bütün konuşmaları döküldü.
maden ocaklarına yaşam odası yapılsın diyen kanun tasarısını kim reddetmiş, o maden ocağının patronu kime yakınmış git bir oku gel ondan sonra ağla bana biz mi öldürdük diye.
birini öldürmek için ille kafasına kurşun sıkman gerekmez.
gerekli önlemleri almamak da ölüme sebebiyet verir.
13 14 yıl önce hersey çok çok çok güzel ve dogruydu demi ya sandık bi açılsın inşallah AKP KAZANACAK İKTİDAR OLSUN OLMASIN ÖNEMLİ DEĞİL SONUÇTA KAZANACAK

13 14 yıl önce hersey çok çok çok güzel ve dogruydu demi ya sandık bi açılsın inşallah AKP KAZANACAK İKTİDAR OLSUN OLMASIN ÖNEMLİ DEĞİL SONUÇTA KAZANACAK
işte senin siyasi vizyonun bu kadar. hadi git kum havuzunda oyna. siyaset topiği sana büyük geliyor. ben diyorum Ankara sen anlıyorsun .... kara

Umarım gerçekten herkes artık birşeylerin farkına varmış olur.Daha farklı tablo görürüz bu seçimde.

Back