• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP, 13 Yılı 1 Dakikaya Sığdırdı: 'Bambaşka Bir Türkiye'ye Uyanabiliriz'

siyaset topiğindekiler nedense akplilere tahammül edemiyor yok koyun yok sizofren yok sen iyi degilsin yok burası sana büyük geliyor vs vs insanlar korkusundan ve seviyesini düşürmemek için ve kçöşeye şıkışitırılmamak için yazamıyor fikirlerini 3 5 arkads çete halinde dolaşıyor akplileri ezelim diye

siyaset topiğindekiler nedense akplilere tahammül edemiyor yok koyun yok sizofren yok sen iyi degilsin yok burası sana büyük geliyor vs vs insanlar korkusundan ve seviyesini düşürmemek için ve kçöşeye şıkışitırılmamak için yazamıyor fikirlerini 3 5 arkads çete halinde dolaşıyor akplileri ezelim diye
arkadaşım ben sana ne dedim? adamlar ışidçı, yaşam odası yapılmadı.
sen bana ne dedin? önceden daha mı iyiydi sanki akp kazancak oh canıma değsin.
kusura bakma da ben seni ciddiye almam. git o hassas mağduriyetini başka yerde yaşa. konuştuğu konu hakkında bilgi sahibi olmayan birini ciddiye almak ya da tahammül etmek zorunda değilim ve bu senin tuttuğun partiyle alakalı bir şey değil.

arkadaşım ben sana ne dedim? adamlar ışidçı, yaşam odası yapılmadı.
sen bana ne dedin? önceden daha mı iyiydi sanki akp kazancak oh canıma değsin.
kusura bakma da ben seni ciddiye almam. git o hassas mağduriyetini başka yerde yaşa. konuştuğu konu hakkında bilgi sahibi olmayan birini ciddiye almak ya da tahammül etmek zorunda değilim ve bu senin tuttuğun partiyle alakalı bir şey değil.
beni görmezden gel o vakit

ahahahhahaha

Chp nin bu reklamını sbaha izledim izlettim, çok beğendik. Keşke bunları açıklayabilmek için AKP yi suçlamak yeterli olsaydı, maalesef benim gibi humanist insanlar bunu açıklayabilecek kadar saçma sapan bahanelere sığınamıyorlar. Acılarımız büyük ve taze.

Hangi siyasi gelirse gelsin ülke müthiş bir yer olmayacak ama canların yanmayacağını(geri dönüşü olmayan şekilde) biliyorum.

Dip not: Malum şahıslar dışında.

Buı arada S Sargoz fav.

Bilmiyorum hangi siyaset duzeltir bu ulkeyi ama artik sifatlarimizdan kurtulmamiz lazim hic anlamam bayrak mhp nin Ataturk chp nin islam dini akp ye ait gibi yasamamaliyiz ben bu 3 une de saygiliyim ve sevgim sonsuz peki ben ne oluyorum bana gore bu 3 seyi arindirip siyas yapilmali daha iyi bir parti bekliyorum artik.. elbetteki akp ye oy verecek kadar kor degilim gercekten inanclari olsa bu kadar zulum ve hirsizlik olmazdi

ya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandı
Demagoji ye başlanmışsa saha fazla uğraşma derim, yorulursun cevap vermekten.... yok nerden hatirliyon yok kimden öğrendin yok efendim yaşın kaç.... konu bu mu yani!

Bilmiyorum hangi siyaset duzeltir bu ulkeyi ama artik sifatlarimizdan kurtulmamiz lazim hic anlamam bayrak mhp nin Ataturk chp nin islam dini akp ye ait gibi yasamamaliyiz ben bu 3 une de saygiliyim ve sevgim sonsuz peki ben ne oluyorum bana gore bu 3 seyi arindirip siyas yapilmali daha iyi bir parti bekliyorum artik.. elbetteki akp ye oy verecek kadar kor degilim gercekten inanclari olsa bu kadar zulum ve hirsizlik olmazdi
inan dinle alakası yok

Takım tutar gibi parti tutmayın arkadaşım.
Her seçimde ille şu parti demeyin.
Vicdanınız hangisine götürüyorsa elinizi ona verin.

Takım tutar gibi parti tutmayın arkadaşım.
Her seçimde ille şu parti demeyin.
Vicdanınız hangisine götürüyorsa elinizi ona verin.
benim vicdanım akp diyor baş örtüsüne ezana hastanede rehin tutulan ekonmik kriz yüzünden kendini yakanlara vicdan borcum bu

Biz kısık sesleriz:) biz sessiz cogunluğuz. Sosyal medyaya baksan, chp %70 zaten:) biz sandıkta bir konuşuruz, pir konuşuruz...

benim vicdanım akp diyor baş örtüsüne ezana hastanede rehin tutulan ekonmik kriz yüzünden kendini yakanlara vicdan borcum bu

Kusura bakma da o zaman burada sizde sadece benim görüşüm bu deyin uzatmayın.
Niye iyice aklama çabasındasınız.
Nerden bilebiliriz o bombayı kimin patlattığını.
Nerden bilebiliriz sadece din üstünden siyaset yaparak oy toplayacağını bildiği için öyle adımlar atmadığını.
Ya da Chp gelirse daha iyi olmayacağının garantisini kim verebilir.?
Ya da Mhp gelse?
Partileri geçmişleriyle yargılıyorsanız o zaman Akp nin de bir yolsuzluk davalarına bakın.
Savcıları sürme nedenleri neymiş bizimle de paylaşın.
Burada kendi görüşüne saygı duyulmasını istiyorsan saygı duymasını da bilin.
Hala körü körüne Akp bilmem ne diyerek takım yarıştırıyorsunuz.

Back