hiç duymadım hem siyasasette türkü konuşmak ne alakaBöylesi derken? Burdur yöresine ait hareketli türkülerdendir. Halk oyunları ekibindeyken il birinciliği almıştık bununla. Bende yeri ayrıdır.
aha şizofren de oldum dogrudur kardesim ne yapayım yaniYargıdan üstün olmadığınızı kabul ediyorsunuz. Yargının söylediğine inanmayıp kafa kuracaksanız ona şizofreni deniyor. 3. ise tedavi görmenizi öneririm.
Gerçek gerçektir. komik olmayın.
Vurabilirim, 2+2 4 ediyorsabi an bilgisayarın içinden çıkıp kafama vuracan sandım
hiç duymadım hem siyasasette türkü konuşmak ne alaka
aha şizofren de oldum dogrudur kardesim ne yapayım yani
bizim de unutmadıklarımız var siz sizinle aynı düşünmeyenleri dövüyorsunuz galiba gelin beraber gidek dr a ben sizofrenim için sizde öfkeniz için tedavi olunVurabilirim, 2+2 4 ediyorsa
Mahkeme yok diyorsa yoktur, var diyorsa vardır. Vaktinde ergenekon için de vay be çürükler falan dediler noldu? hepsi aklandı.
Şimdi kimsenin sesi çıkmıuyor neden? unuturlar ama biz unutmayız.
yaa yasak degilmi siyaset dışında konuşmakBiz burda bebek mamasından saç boyasına, türküden ayakkabı modeline kadar her şey konuşuyoruz.
Seçim yasakları da başlamışken siteyi zora sokacak yorumlar yerine şarkılı türkülü yorumlar yapıyorum işte.
bizim de unutmadıklarımız var siz sizinle aynı düşünmeyenleri dövüyorsunuz galiba gelin beraber gidek dr a ben sizofrenim için sizde öfkeniz için tedavi olun
anneanem den dayılarımdan ailemden haberlerden gazetelerden imamhatipi okuyup üniversteye alınmayan kuzenlerim den2000 den önceki siyaseti nasıl hatırlıyorsun 87 li olupta? benim tek hatırlşadığım kemal sunal filmleri ve kamyonum. Cidden merak ettim.
yaa yasak degilmi siyaset dışında konuşmak
haberler tv ve gazeteler uydurduysa demek anneannemler falan ben de onların yalancısıyımöfkeli değilim gerçekleri görüyorum.
O bahsettiğiniz yemin törenine anaları almadılar yalanını bizzat yaşayanlardan biriyim ben.
Babaannem asker ailelerini ağırlar onlarla da yemin törenlerine giderdi, babaanem başı kapalı bir kadındı. Kimse de sen buraya giremezsin demedi. ben hep böyle büyüdüm. hatta 96*97 lerde askeri gazinoya gidip dondurma yediğimizi bilğirim. Aile de asker yok ve babaannem kapalıyken. yani uyduruyorsunuz.
anneanem den dayılarımdan ailemden haberlerden gazetelerden imamhatipi okuyup üniversteye alınmayan kuzenlerim den
2000 den oncesini sadece benmi hatirliyorum
kalktımı tamamen iyi olmamış o zaman herkes herkese hakaret eder kolaycaDeğil ki... Burda ban yok.
işte kulaktan duyma bilgiler yerine araştırın diye boşuna demiyoruz şekerim.haberler tv ve gazeteler uydurduysa demek anneannemler falan ben de onların yalancısıyım
çevirmiyorum 29 yasındayım o zamanları da hatırlıyorum tv izliyor haber okuyordum heraldebak kulaktan duydum demekle hatırlıyorum demek arasında fark var. sen aynen şöyle yazdın.
kısaca çevirme lafı.
Ooo sen nerelerdesin günlerdir... Pek güzel hakaretleşiyoruz, ağzımızı falan bozuyoruz.kalktımı tamamen iyi olmamış o zaman herkes herkese hakaret eder kolayca
çevirmiyorum 29 yasındayım o zamanları da hatırlıyorum tv izliyor haber okuyordum heralde
anneanem den dayılarımdan ailemden haberlerden gazetelerden imamhatipi okuyup üniversteye alınmayan kuzenlerim den
ya gerçekten yasanmadı mı o günler bütün millet mi yalan söylüyor banka hortumcuları ımf de mi yalandı peki koalisyonlar ekonomik krizler demi yalan dı ya türban yasagı o damı yalandıişte kulaktan duyma bilgiler yerine araştırın diye boşuna demiyoruz şekerim.
ben girmiyordum sırf ban yemeyim diye bugün tutamadım kendimiOoo sen nerelerdesin günlerdir... Pek güzel hakaretleşiyoruz, ağzımızı falan bızuyoruz.
ben girmiyordum sırf ban yemeyim diye bugün tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?