- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
- 398
- Konu Sahibi chocolatestar
-
Yaptigim yoruma bakarak yorum yapmayin lütfen!
Neyse denizcim uslubumu demekki sende begenmedin. Kirdiysam özür dilerim.
ozur dilemene gerek yok buyutulecek birsey degil =)
Canım bu far bazı dediğin ürünü kozmetikçilerde bulabiliyormuyuzu? ve fiyatını merak ettim
bide fircaya sıktıgın neydi ilk basta
Belki yorumu beğenmiceksin arkadaşım ama gözlerin o makyajı göstermemiş. renkli lenslerin falan olsa çok daha otantik olabilir. insanlar sırf fantazi olsun diye makyaj yapabilir anti parantez belirteyim.
sonuncu makyajın pek hoşuma gitmedi...Tek başına renkler çok güzel ama birleşince karnavallarda yapılan bi makyajı anımsatıyor hoş sende zaten böyle bir makyajı kullanamam demişsin.
Diğerleri güzeldi..
Fakat dikkatimi çeken bi nokta var videolarında,her seferinde kusura bakmayın bazen saçmalıyorum diyorsun o saçmalıyorum kelimesi biraz bana garip geldi... onu kullanmazsan daha ii olur sanki..
sonuncu makyajın pek hoşuma gitmedi...Tek başına renkler çok güzel ama birleşince karnavallarda yapılan bi makyajı anımsatıyor hoş sende zaten böyle bir makyajı kullanamam demişsin.
Diğerleri güzeldi..
Fakat dikkatimi çeken bi nokta var videolarında,her seferinde kusura bakmayın bazen saçmalıyorum diyorsun o saçmalıyorum kelimesi biraz bana garip geldi... onu kullanmazsan daha ii olur sanki..
Bak kırmızı ile belirtiğim yerde zaten bende yazmışım dimi?
Makyajını senin uydurduğunu söylemedim sende zaten bu makyajı yaparken ve resimleri eklerkende belirtmiştin zaten...
Bana yazdığınız cevap için de talihsiz bi cvp diyorum çünkü bu bi eleştiri değil sadece küçük bi öneriydi. isterseniz her cümlenizin sonunda saçmalıyorum deyin benim için bişi farketmez ben sadece hoş durmadığını söyledim...Ve bana yaptığın yorumda uslubun biraz kaba olduğunu düşünüyorum bunuda belirtmeden geçemicem..
ıyi -kötü eleştirelere ve önerilere ters tepkiler verilmemeli diye ekleyip yorumu sonlandırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?