• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chnhn'nin çeyizlerine buyrun :)

Çeyizlerin çok güzel, iyi günlerinde kullanmak nasib olsun inşallah :nazar: :nazar:

Bu arada, çok eski dediğin tabaklar varya, ben onlara bayılıyorum :)
Bir de onların fincanları var, çay kahve için kullanılan. Annemin kuzeninde vardı, hala kullanıyorlar.
Cam ürünler benim, ne kadar eski olurlarsa olsunlar, çok hoşuma gidiyor. Kullanışı daha temiz, daha hijyenik geliyor :34:
Bir de, bence camın hiç modası geçmiyor...

Çeyizlerin çok güzel, iyi günlerinde kullanmak nasib olsun inşallah :nazar: :nazar:

Bu arada, çok eski dediğin tabaklar varya, ben onlara bayılıyorum :)
Bir de onların fincanları var, çay kahve için kullanılan. Annemin kuzeninde vardı, hala kullanıyorlar.
Cam ürünler benim, ne kadar eski olurlarsa olsunlar, çok hoşuma gidiyor. Kullanışı daha temiz, daha hijyenik geliyor :34:
Bir de, bence camın hiç modası geçmiyor...

sağol canım çok teşekkür ederim.
bende çok seviyorum onları, bizim evde de aynılarından var. babaannem bir de bana almış daha önceden çeyizim için.takım benimkiler de ,çay kahve bardakları falan da var. çok güzel oluyor bayılıyorum, senin yorumunu da gördükten sonra daha bir ısındım onlara, iyi ki de modası geçti diye bir kenara atmamışız
:21::21:

sağol canım çok teşekkür ederim.
bende çok seviyorum onları, bizim evde de aynılarından var. babaannem bir de bana almış daha önceden çeyizim için.takım benimkiler de ,çay kahve bardakları falan da var. çok güzel oluyor bayılıyorum, senin yorumunu da gördükten sonra daha bir ısındım onlara, iyi ki de modası geçti diye bir kenara atmamışız
:21::21:

Bence de canım :32: cam gibisi var mı ya... Bir de şimdi o renk arasan bulamazsın, öyle bir durum var. Teyzemde mavi renkte tabak takımı var, çok beğeniyorum ama yok malesef hiç bir yerde. :(
Şu babaannelerimiz yok mu, ömürlerine bereket :) Onlarda olmasa yani...
İyi günlerinde kullan inşallah canım :nazar:

canım güzel günlerde mutlu mutlu kullan çeyizlerini pasta setine bayıldım ahhhhh birde ben alsam o takımdan tam süper olacak :1:hepsi güzel çeyizlerinin canım:nazar:

:nazar::nazar::nazar: Güle güle kullann güzel çeyizinii tatlım..

sağol canım ,güzel gören gözlerine sağlık :16:

Bence de canım :32: cam gibisi var mı ya... Bir de şimdi o renk arasan bulamazsın, öyle bir durum var. Teyzemde mavi renkte tabak takımı var, çok beğeniyorum ama yok malesef hiç bir yerde. :(
Şu babaannelerimiz yok mu, ömürlerine bereket :) Onlarda olmasa yani...
İyi günlerinde kullan inşallah canım :nazar:

ayyy mavi cam tabaklarda güzel olur. keşke bulabilsek ama nerde. belki ileride moda olur gene:34:
babaannem benim için her zaman her zaman değerli, benim için ne yaptıysa kullanmasam bile hepsini saklıyorum, ömürleri sağlıklı olsun...

canım güzel günlerde mutlu mutlu kullan çeyizlerini pasta setine bayıldım ahhhhh birde ben alsam o takımdan tam süper olacak :1:hepsi güzel çeyizlerinin canım:nazar:

teşekkür ederim canım, pasta senini bende çok severek aldım. bimden almıştım daha önce, gene gelir, takip et mutlaka :34::34:

ayyy mavi cam tabaklarda güzel olur. keşke bulabilsek ama nerde. belki ileride moda olur gene:34:
babaannem benim için her zaman her zaman değerli, benim için ne yaptıysa kullanmasam bile hepsini saklıyorum, ömürleri sağlıklı olsun...

Öyle canım, babaannelerin yeri başka.
Ben en son babaanneme ziyarete gittiğimde bana bunları yapmış :) hem de 6 farklı renkte, şaşırdım kaldım...
$sevgiylekalin_S5002594_(400_x_300).webp

Mavi Arcopal diye arayınca bulunuyor fotoğrafı ama, malesef satışı yok artık bunların :(
$seri_sr.webp

Ama bu konuda Luminarc çok fazla desen çıkarttı, yani modellerini daha modernleştirdi.
Onun mavi modelini gördüm çok beğendim, bu da güzel ;)
$2.webp

Öyle canım, babaannelerin yeri başka.
Ben en son babaanneme ziyarete gittiğimde bana bunları yapmış :) hem de 6 farklı renkte, şaşırdım kaldım...
Eki Görüntüle 370855

Mavi Arcopal diye arayınca bulunuyor fotoğrafı ama, malesef satışı yok artık bunların :(
Eki Görüntüle 370857

Ama bu konuda Luminarc çok fazla desen çıkarttı, yani modellerini daha modernleştirdi.
Onun mavi modelini gördüm çok beğendim, bu da güzel ;)
Eki Görüntüle 370859

çok güzeller canım, güle güle kullan hepsini, ağız tadıyla inşallah.
babanneler en iyisini bilir :8::8:

aaaa çok beğendim bu mavileri dee....çok sıklar:16:

Merhabalar,
hepsi çok güzeller canım,
hayırlı uğurlu olsun, mutlulukla huzurla kullanın inşallah.

Back
X