chnhn'nin çeyizlerine buyrun :)

94049

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
3.117
1
0
İstanbul
hepsi çok şık güle güle kullan...

çeyizler mükemmelll tatlımm
bak KRİSTAL YORGAN die bi ürün koymuşsun bir alana bir bedava yazıo
bende adımı kullandıkları için bedavasını alımmm :)))

çeyizler mükemmelll tatlımm
bak KRİSTAL YORGAN die bi ürün koymuşsun bir alana bir bedava yazıo
bende adımı kullandıkları için bedavasını alımmm :)))

canım çok teşekkür ederim...
ikisi de senin olsun yorganların canın sağolsun, ne demek

Son düzenleme:
Güle güle kullan Canim hepsi çok güzel :)

güle güle kullan canım iyi günlerde olsun inşallah açelya sanırım yemek takımın :))

sağol canım,evet açelya yemek takımım.....

benimkilerden biri de açelya çok beğenerek aldım hem de çok uygun fiyatta satılıyor. ne kadar zarif görünüyor değil mi yüklediğin fotolarda görünce bikez daha iyi ki almışım dedim

benimkilerden biri de açelya çok beğenerek aldım hem de çok uygun fiyatta satılıyor. ne kadar zarif görünüyor değil mi yüklediğin fotolarda görünce bikez daha iyi ki almışım dedim

bende çok severek aldım, çoğu kişi çok sade dedi ama altında renkli supla kullanınca çok şık olacak. daha almadım suplaları bu ay alacağım. suplalardan bir kaç örnek masa örtümü de alınca işlem tamam

çok şıklar değil mi?

güle güle kullan kuşlu nevrsi takımını sevdim

sağol canım daha güzelleri senin olsun inşallah :)

Son düzenleme:
renkli supla süpermiş hiç aklıma gelmemişti daha önce. çok şıklar gerçekten.

sade ve şık kesinlikle çok güzel bir yemek takımı hem de vintage bi havası var. her şeyle de uyum sağlar, rengarenk de yapılır gümüşle kullanıp daha ağır davetlerde de kullanılır. ben çok severim sofra hazırlamayı umarım güzel günlerde kullanırız takımlarımızı

amin canım inşallah renkli supalar çok güzel aklında bulunsun

çeyizlerin çok güzel canım sağlıkla huzurla aşkla kullanın inş

güzel günlerde kullanın açelya yemek takımı evimizde var cok şık bir takım ve fiyatına göre oldukça kaliteli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…