Bebek İkinci El Chiccoi feel ana kucagi satiyorum

Dtaser16

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
852
40
18
Merhaba chicco i feel yesil renkli ana kucagimi satiyorum.. Fiyati 150 tl

- I-Feel; stil, tasarım ve pratikliğin bebeklere doğumdan itibaren uzun süre eşlik etmek üzere bir araya geldiği yepyeni bir ana kucağıdır.
- Yuvarlak hatlarıyla modern görünümlü tabanı ve oyuncak çubuğu ahşaptan yapılmıştır.
- Oyun çubuğu bebeklerin birden fazla duyusuna hitap ederek onlara heyecan verici bir tecrübe yaşatır.
- Oyun panelinde farklı sesler, doğa sesleri ve New Age tarzı melodiler, bebekleri rahatlatmak için farklı tonlarda renkli ışıklar ve çekildiğinde eğlendirici bir ses çıkaran yumuşak bir oyuncak bulunmaktadır.
- Oturma yeri ve yükseltici çok yumuşak, özel kumaşlardan yapılmış olup, bebeği tüm büyüme aşamalarında sarmalayarak korur.
- Oturma yeri tek elle kolayca 3 farklı pozisyonda yatırılabilir. Tek bir hareketle sabit veya sallanan konuma getirilebilir.
- 0-6 Ay arası bebekler için idealdir.
- Açıkken Boyutlar: 84 x 47 x 36/51.5 cm
- Kapalıyken Boyutlar: 84 x 47 x 8.5 cm
- Ağırlık: 3.9 kgI-Feel; stil, tasarım ve pratikliğin bebeklere doğumdan itibaren uzun süre eşlik etmek üzere bir araya geldiği yepyeni bir ana kucağıdır. Yuvarlak hatlarıyla modern görünümlü tabanı ve oyuncak çubuğu ahşaptan yapılmıştır.
Oyun çubuğuDevamı bebeklerin birden fazla duyusuna hitap ederek onlara heyecan verici bir tecrübe yaşatır. Oyun panelinde farklı sesler, doğa sesleri ve New Age tarzı melodiler, bebekleri rahatlatmak için farklı tonlarda renkli ışıklar ve çekildiğinde eğlendirici bir ses çıkaran yumuşak bir oyuncak bulunmaktadır. Oturma yeri ve yükseltici çok yumuşak, özel kumaşlardan yapılmış olup, bebeği tüm büyüme aşamalarında sarmalayarak korur.
Oturma yeri tek elle kolayca 3 farklı pozisyonda yatırılabilir. Tek bir hareketle sabit veya sallanan konuma
getirilebilir.

Gizle
[h=4]Özellikler[/h] Açıkken Boyutlar: 84 x 47 x 36/51.5 cms;
Kapalıyken Boyutlar: 84 x 47 x 8.5 cms;
Ağırlık: 3.9 kgs;
0-6 ay için ideal

Aynısının mavısını sattım bende hayırlı satısların olsun canım

Tesekkurler valla fiyat dogru mu bilemedim sen kactan verdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…