• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chıcco polly mama sandalyesi arıyorum uygun fiyatlı temiz acil...

REALIZM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
858
1
68
Sakarya
Arkadaşlar elinde olup satmak isteyen varsa maksimum kargo dahil 120 verebileceğim hemen alabilirim kızım büyüyor :) ve mama sandalyesi ihtiyaç zamanı geldi

Arkadaşlar elinde olup satmak isteyen varsa maksimum kargo dahil 120 verebileceğim hemen alabilirim kızım büyüyor :) ve mama sandalyesi ihtiyaç zamanı geldi

Hangi ildesiniz.kargosu ne kadar olur acaba acıkcası bizimki tertemiz ve fazla kullanılmadi.ama fiyatini biraz daha yuksek dusunuyorum ben

sakaryadayım ama ptt ile fark etmiyor mesafe,fiyat konusunda anlaşabilsek iyi olurdu açıkçası elinizdeki ürün tam olarak nedir safari mi rengi modeli polly mi teşekkürler

teşekkürler ama dediğim gibi kargo dahil en fazla 120 verebilirim yani 90-100 tl civarı mama sandalyesi arıyorum eğer düşürürseniz fiyatı alırım çünkü sizdeki de hoşuma gitmişti eft hemen yapabilirim teşekkürler

Back