- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
Merhaba 1.2.3.4.7.8.9.10 resimdekiler toplu halde ne olur bilgi verirseniz hmn almak istiyorum
SATILANLAR SILINDI 1.RESIMDEN ITIBAREN GUNCEL1.mesajdaki ilk resımdenı 1 takım hariç 1- 2-3-4-7-8-9-10.resimler toplu halde M motherderya arkadasımıza kargolanmak uzere hazırlanmıstır kalanlar guncel
Yazmadan edemedim
o Zıbin takımları benim sana ikisini 5 tl den biri hiç giyilmemiş olarak gönderdiklerim gibi geliyor eğer öyle ise tanesini 7 tl den mi satiyorsun
Yazmadan edemedim
o Zıbin takımları benim sana ikisini 5 tl den biri hiç giyilmemiş olarak gönderdiklerim gibi geliyor eğer öyle ise tanesini 7 tl den mi satiyorsun
Gel kimin ayıbı tartışalım ne dersin :)Sen zaten kontrol etmek ıcın gırıp bakmıssın acaba benım gonderdıklerım mı dıye bu yaptıgın ayrı bır ayıp cok merak ettıysen merakını hemen gıderıyım tanesı 7 tl degıl toplu 7 tl ayrıca senın gonderdıgın bır tane var ıclerınde
Gel kimin ayıbı tartışalım ne dersin :)
İlk mesajını degistirmeseydin hemen, toplu olmadığı yazıyordu orda.
hayrına vermen ayıbını hafifletir tabi. Gore gore millete satman hosuma gitmez.
ben birinden 5 tl ye 2 takimi aldigini bana 7 tl den tanesini sattığını bilsem kendimi kotu hissederdim. Burda genedle ev kadinlari var kendim dahil ve insanlar 2.el cocuklarna biseyler almanin derdinde.ticaret 2.planda olmalı.
kolay gelsin sana ne diyim.
Hepsi delik yamalı şeylerin bedavaya göndersen almazdım zaten. Ben sana takasla bir sürü sey gonderdim onlari hesaplamadin herhalde.65 tl verdim ama degmez ve de bir sürü eşya yolladım onları söylemeye cesaretin yokmu
Ben burda kimlerlen neler alıyorum 65 tl devede kulak kalır canım
O zmaan memnuniyetsizlik topigine yazmadim satisina engel olsam o zaman yazardim. tek elbise ve etek saglam geri kalan hepinde taktirmalar var ve yamali. Sana ozelden dedigimde indirim yaptim dedin utanmadan indirim yaptin diyr yamalılarini gonderebildin
Sen niye bu kadar saldırıya geçtin ki hemen ağzını bozdun ben sana soru sordum seviyeni yitirmeden düzgünce yazabilirdin.
Ben seni göz ardı sekmesine tıklayarak göz ardı ediyorum ne yazarsan yaz. Kendini belli eden belli canım hadi rast gele.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?