- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
şerefinin üstüne yemin et yamasız yolladım diye ben resim atacağım bak bakalim hatırlıycan mıYuppe senın Allah korkun yoksa ben bırsey dıyemem dha hayatımda bır defa bıle yama yapmadım :) gozluklerını takıp ıyıce bır ınceleseydın urunlerı tertemızdıler buradan benden urun alan herkezı etıketlıyımde onlar yazsın neyın ne oldugunu bır sen memmun kalamadın onunda sebebı bende saklı kalsın
şerefinin üstüne yemin et yamasız yolladım diye ben resim atacağım bak bakalim hatırlıycan mı
Benden sana gelenleri de iyi bir düşün neler almışsın ona göre yaz :)
Beklıyorum resımı
Makine gibi yazmışsın kaçan yok yavaş
Sen şimdi inkar edersin eminim..
Kusura bakmayın ama konu sahibi çok gereksiz savunma ve çamur atma yapiyorsunuz. Yazmadan duramadim.doğru düzgün cvplar verseniz sizi haklı gorebilirdim ama verdiğiniz cvplar sizi fazlasıyla haksız gösteriyor.dışardan bi bakış açısı benimki.
Benim inancim tam cnm allahtan korkum olmasa elbiseler ve etekler temiz demezdim sen neyin peşindesinyuppe eger Allah korkun varsa o tertemız urunlerın resımını koyarsın ben suan sana hakkımı helal etmıyorum eger benım sende hakkım varsa Allah sorsun hesabını bu dunya sadece bu kadar degıl sen suan bu yaptıgınla benım satısıma engel olmaya calısıyorsun 2 tane cocugumun rızkına manı oluyorsun Allah sorsun hesabını haksız olanın
Dısardan degılsın yuppe ıle arkadassınız profıle bakan goru zaten ne yapmaya calıstıgınızı bır anlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?