• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El CHICCO FEEL ANA KUCAGI-ERKEK-KIZ BEBEK-HAMİLE GİYİM/satılmıştır

Yuppe senın Allah korkun yoksa ben bırsey dıyemem dha hayatımda bır defa bıle yama yapmadım :) gozluklerını takıp ıyıce bır ınceleseydın urunlerı tertemızdıler buradan benden urun alan herkezı etıketlıyımde onlar yazsın neyın ne oldugunu bır sen memmun kalamadın onunda sebebı bende saklı kalsın
şerefinin üstüne yemin et yamasız yolladım diye ben resim atacağım bak bakalim hatırlıycan mı
Benden sana gelenleri de iyi bir düşün neler almışsın ona göre yaz :)

Ben kızı krese yolluycam temiz kıyafet lazım dedim kaç kere
Bi tane uzun kol ile askılı body zaten 1.5 yasa uygun olacak kadar küçük bir arkadasa vrdm bnm kızımin göbeğine geldi :)
20151016_213957.jpg
Pembe lcw üst arkası hem delik hem yama
2015-10-16 21.39.36.jpg
20151016_214118.jpg
20151016_214032.jpg

Ben yemin ederim ki bana böyle gönderdin ben ucuz biri değilim canım 2 kuruş şey için senin yaptıklarını yapmam.

Eklentiler

• 20151016_213424.jpg
    20151016_213424.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 27
Makine gibi yazmışsın kaçan yok yavaş
Sen şimdi inkar edersin eminim..

Ben bunlari birine vermeye utandım toz bezi olarak kullanılmayı bekliyorlar. Ama diğer elbise ve etek sağlam onların hattına bunlara bişey dememistim.

Ben bu yesıl body kusurlu dedım sana zaten bıle bıle almıstın dıgerlerı nerede bır etek bırde elbısemıydı bır body nın uc tane resımını koymussun 1 sene oldu hala toz alamadın mı

Kusura bakmayın ama konu sahibi çok gereksiz savunma ve çamur atma yapiyorsunuz. Yazmadan duramadim.doğru düzgün cvplar verseniz sizi haklı gorebilirdim ama verdiğiniz cvplar sizi fazlasıyla haksız gösteriyor.dışardan bi bakış açısı benimki.

Kusura bakmayın ama konu sahibi çok gereksiz savunma ve çamur atma yapiyorsunuz. Yazmadan duramadim.doğru düzgün cvplar verseniz sizi haklı gorebilirdim ama verdiğiniz cvplar sizi fazlasıyla haksız gösteriyor.dışardan bi bakış açısı benimki.

Dısardan degılsın yuppe ıle arkadassınız profıle bakan goru zaten ne yapmaya calıstıgınızı bır anlasam

yuppe yuppe eger Allah korkun varsa o tertemız urunlerın resımını koyarsın ben suan sana hakkımı helal etmıyorum eger benım sende hakkım varsa Allah sorsun hesabını bu dunya sadece bu kadar degıl sen suan bu yaptıgınla benım satısıma engel olmaya calısıyorsun 2 tane cocugumun rızkına manı oluyorsun Allah sorsun hesabını haksız olanın ben buradan hem alıyorum hem satıyorum senden baska memmun olmayan yok

yuppe yuppe eger Allah korkun varsa o tertemız urunlerın resımını koyarsın ben suan sana hakkımı helal etmıyorum eger benım sende hakkım varsa Allah sorsun hesabını bu dunya sadece bu kadar degıl sen suan bu yaptıgınla benım satısıma engel olmaya calısıyorsun 2 tane cocugumun rızkına manı oluyorsun Allah sorsun hesabını haksız olanın
Benim inancim tam cnm allahtan korkum olmasa elbiseler ve etekler temiz demezdim sen neyin peşindesin
Senin allahtan korkun varmı peki yamali ve küçük üstler gönderdin
Ben seni bozmadım bu zamana kadar ama sen insanlari salak yerine koymaya çalışınca dayanamadım
Bnm allaha inancım tam cnm sen rahat ol. Diğer gönderdikleri iyi diye yazdım oku saldırmadan.

Dısardan degılsın yuppe ıle arkadassınız profıle bakan goru zaten ne yapmaya calıstıgınızı bır anlasam

Evet profilimde çünkü alışveriş yaptım kendisiyle ve memnun kaldım. Sizin neden bu kadar agresif davrandiginizi ben anlamış değilim. Kimse size burda kötü birşey soylemedi ne yuppe nede ben ama sizin verdiğiniz cvplar çok seviyesiz.benim sizin araniza girmek gibi bir niyetim yok. Satisinizada tabiki engel olmak istemem.yuppe o zamanlar imemnuniyetsizlik topigine yazmamış şimdi ürünlerini daha pahalıya sattiginizi görünce sormuş bunda bu kadar buyutecek birşey yoktu.evet deyip geçebilirsiniz kaldı ki urunleri koyarken dusunmediniz mi gorulebilir diye.benim sizinle bi alıp veremedigim yok sadece verdiğiniz cvplar çok aşırı geldi. Dahada fazla dahil olmak istemiyorum muhabbetinize.

ILK SAYFA GUNCEL KIZ CICILERI 1 YAS 2 YAS NE ALIRSAN 5 TL DAHA YENILER EKLENECEK IHTIYACI OLAN SORSUN LUTFEN

NE ALIRSAN 5 TL YANINDA DA HEDIYELERIM OLACAK BAZALARIN ALTI BOSALSIN ISTIYORUM IHTIYACI OLAN KACIRMASIN TERTEMIZ CICLER MEMMUN KALMAYANA IADE GARANTISI

NE ALIRSAN 5 TL YANINDA DA HEDIYELERIM OLACAK BAZALARIN ALTI BOSALSIN ISTIYORUM IHTIYACI OLAN KACIRMASIN TERTEMIZ CICLER MEMMUN KALMAYANA IADE GARANTISI

Back