- 20 Haziran 2008
- 1.852
- 88
- 688
- Konu Sahibi Castefella
Barbie tül için son indirimmmm 30 tl:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En buyugu bu cnim:) 23 noKanz resimlerin devami:) Ortopedik, özel taban deseniyle altlari kaymaz ve sıcacık tutar. Eki Görüntüle 1315819 Eki Görüntüle 1315820
Kanz bot ayakkabi tarzinda 23 no kac bedene ihtiyaciniz var?Eklediginiz ayakkabilarin en buyugu kac no?
Kanz bot ayakkabi tarzinda 23 no kac bedene ihtiyaciniz var?
canım takas düşünmezmisin senin için bebeğin için veyada ev için40 tl olarak yazmıştım en son iki arkadaşa 30 tl fiyat vermistimmelikli23 hatrina 5 tl daha almayayim 25 tl.ya yollayayım. iyi geceler
Philips Avent biberon ısıtıcımız geçen haftaPhilips Avent Digital Anne sütü ve Biberon mama ısıtıcısı Eki Görüntüle 1262155
Aslında takas dusunmuyorum ama yine de konularına bakarım tabii. Allah bağışlasın yavrularını maşallah. Oyun masasını kızın için mi dusunuyorsun oğlum 1,5 2'ye doğru bırakmıştı oynamayı...canım takas düşünmezmisin senin için bebeğin için veyada ev için
Allah razı olsun canım hepimizinkileri inşallah Evet canım aslında ihtiyaç yok ama ucuz görünce canım çektiAslında takas dusunmuyorum ama yine de konularına bakarım tabii. Allah bağışlasın yavrularını maşallah. Oyun masasını kızın için mi dusunuyorsun oğlum 1,5 2'ye doğru bırakmıştı oynamayı...
Hmmmm anladım canım siz nerdesiniz ben antalyadayım kargo ne kadar tutar kiSenin ki sevebilir belki acayip fonksiyonlu bişey... benim oğlan bebekliğinden beti oyuncsklarla oynamıyo hiç ilgisi yok oyuncaklarımız hep pırıl pırıl o yüzden.
Değilim canım antalya kumluca 2 saatlık yolAntalya muratpaşaya yakınsan cnm kardeşim gelecek yollayayım:) Ama 30 olsun kızkardeşimin oğlunun sünneti var ona hediye olur:)