• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Günaydıin olur bence kalibi dar degiln "Fersude, post: 39215848, member: 463090"]Nike ve perlina 21 giyiyor
Acaba bu olur mu bize?[/QUOTE

20150203_132228-1.webp

Tiny Love Yatak Kenarı Kitabı

20150203_132035-1-1.webp
20150203_132043-1.webp

Oyuncak_830865.webp

Tiny Love Yatak Kenarı Kitabı yari fiyatina 20 tl

Özellikleri : Bir taraf, erken görme uyarısı sağlamak için, son derece zıt renkli, siyah, beyaz ve kırmızı resimlerden oluşur, doğumdan üç aya kadar kullanılmak içindir; diğer tarafi üç ile altı ay arasında, parlak renkli, daha karmaşık 3 boyutlu şekil ve aktivitelerle, bebeği yüzükoyun oynamaya özendirmek içindir. Kitapların harika dünyasına erken bir giriş Bebeğin gelişimini bir kitapla uyarmaktan daha iyi bir yol yoktur. Bu, entellektüel merak ve duygusal gelişimin şekillendirilmesidir. Duyular Son derece zıt, güçlü renkli (siyah, beyaz ve kırmızı) resimler bir tarafta, daha karmaşık, daha renkli resimler ise diğer taraftadır ve bebeğe, görme duyusunun geliştiği ilk aylarda eşlik ederler. Resimler davetkarlardır, görme duyusunun gelişme ve olgunlaşmasına yardımcı olurlar. Kaba Motor Gelişimi Bebek yüzükoyun yatarken, Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı’nı önüne koyduğunuzda, resimlere bakmak için başını kaldırır. Bu, boyun ve omuzlarının güçlenmesine yadımcı olur. Üç boyutlu resimler Keskin ve net şekil ve renkler doku çeşitliliği Bebek emniyetli ayna
Peek-a-boo (görün ve kaybol) aktiviteleri
Çift Taraflı Yatak Kenarı Kitabı çok yönlüdür ve değişik şekillerde kullanılmak üzere yapılmıştır:
Bebek taşıyıcısında kitap olarak Bebeğin karyola veya oyun bahçesine bağlı olarak Yerde dik veya yatay pozisyonda
pr_01_11651_max.webp

Son düzenleme:
BP1214TR-300x300.webp
Bondigo Ormandaki Oyun Bahçesi
(120x100x68 cm) piyasada 170 tl burda yarı fiyatından ucuza lütfen internette adını yazip aratın ve inceleyin:)

index-3.webp

Bondigo marka Oyun halımızı soran ve ihtiyacı olan arkadaşlarımız vardı cok da güzel indirim yaptım ama hala satistatir düşünenler kaçırmayın:) Diger oyun halılarına göre biraz daha büyük ve rahattır. Mor olan kısım azıcık daha yüksektir kumaşı yumuşacık pofuduktur, bebeğiniz çok rahat eder, renkleri karman çorman değil çok güzel unisex kullanılabilir. Filin üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor basınca ninni gibi müzik çalıyor çiçekte dönen topun içinde yuvarlanan renkli boncuklar var kuşun kanatları hışırtılı ve diş kaşıyıcılı özelliği var bulutlarda birbirinden farklı sesler çıkarıyor hepsi çoook güzel isterseniz çıtalara ek oyuncaklarda takabilirsiniz. Halı tabanındaki filin sevimli kolları ve ayakları var bir kol bir ayak hareketli:) papatyalı aynası hışırtılı süsleri bütün duyuları uyarıyor:)

Bondigo ormandaki oyun bahçesi halısı en yumuşak ve eğlencelisidir biz çok sevdik üzerindeki oyuncakların her biri ayrı ayrı özellikli çıkarılıp istediğiniz yere takılabiliyor puset mama sandalyesi gibi. İlk etapta içinde ölçüsü daha büyük olan bu halıda rahat rahat uyuyabiliyor bile:) büyüyünce de halının üst çıtalarını takıp kullanabiliyorsunuz ya da hiç çıtalarını çıkarmadan oyuncaklarına bakıp oynarken uyuya kalıyor rengarenk pofuduk bu halı bebeğinizin çok hoşuna gidecek emin olun elleriyle ayaklarıyla dokunarak bebeğinizin nasıl mutlu olduğunu gelişimine ne kadar faydalı olduğunu siz de göreceksiniz 70 TL Dilerseniz kargo yerine Ist.dan teslim alabilirsiniz..

* Oyun halısı ölçüleri: 120x100x68cm
* 2 adet oyuncak asma yayı * Işıklı ve müzikli * Ses çıkaran bulut * Hışırdayan çiçek * Güvenli kırılmaz ayna * Diş kaşıyıcı * Yuvarlanan çıngırak * Ses çıkaran fil * Yumuşak ve güvenli * 0+ Yaş

Son düzenleme:
Sağol canim çok beğendim almak istiyorum ama arabamiz dun biraz masraf cikarmis alamicam galibs.:((

Tren , kullan at önlükler ve minder banyo filesi için kargoyuda düşünerekten en son toplam kaç olur fiyat?

Fisher Price'in bu çok egitici ve eğlenceli treni piyasada zor bulunuyor 70-85 tl yerine 35 tl demiştim birsey yapamam cnm gercekten cok guzel ve keyifli bir oyuncak.

kullan at onlukler 5 tl olsun sevibaby minder fileyi kullandigim icin 35 yerine 12 tl yazmıştim 10 tl olsun ama okbaby kuveti 30 tl olarak alirsan hediyesi olark yollarim en son durum boyle:)

Cnm biberonlarin fiyatini yazmamissin yada ben goremedim kullanildimi onlar yoksa sifirmi birde cam biberonun varsa gormek isterim.

Nuk First Choise özel biberon bebeğim ne emzik ne de biberonu sevmedi bu yüzden kullanamadık 150 ve 300 ml
Bir kere denendiler sonra Steril edildi kaldırıldı tabi bundan dolayi su buhar izi olabilir hic bir sorunlari yok Resimde göreceğiniz gibi bir tanesi 36 tl.ya alindi ben iki nuk fisrchoise biberonu 35 tl.ya veririm.
20150209_111656.webp

Bir kere denendiler sonra Steril edildi kaldırıldı tabi bundan dolayi su buhar izi olabilir hic bir sorunlari yok Resimde göreceğiniz gibi bir tanesi 36 tl.ya alindi ben iki nuk fisrchoise biberonu 35 tl.ya veririm.Eki Görüntüle 1407072

Hic kullanılmamış 9 tl.ya aldigim nuk first choise kauçuk biberon uclarimiz var anne memesine daha cok benziyor
Cam olarak 125 ml iki uc kez kullandigimiz nuk biberonumuz var sincapli düşünürsen gamken gamken
20140403_114321-1-1-1.webp

Bunlar da diger biberonlarin yakın resmi yeniden yollayayım steril edip gonul rahatlığıyla kullan
20140403_114442-1-1.webp
gamken gamken
20140403_114442-1-1-2.webp

Son düzenleme:
ca
Hic kullanılmamış 9 tl.ya aldigim nuk first choise kauçuk biberon uclarimiz var anne memesine daha cok benziyor
Cam olarak 125 ml iki uc kez kullandigimiz nuk biberonumuz var sincapli düşünürsen gamken gamken
Eki Görüntüle 1407091
Bunlar da diger biberonlarin yakın resmi yeniden yollayayım steril edip gonul rahatlığıyla kullan Eki Görüntüle 1407098 gamken gamken Eki Görüntüle 1407095
Eki Görüntüle 1407091
Bunlar da diger biberonlarin yakın resmi yeniden yollayayım steril edip gonul rahatlığıyla kullan Eki Görüntüle 1407098 gamken gamken Eki Görüntüle 1407095
cam biberonlarin fiyati nedir

Back