• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Playskool Cici Kelebegim buyuk boy 14 tl

Bebeğinizin kolayca kavrayabilmesi için özel tasarlanmış kanatlar.Yumuşak gövde ve baş.Kolayca yakalanan ve hışırdayan ayaklar, kırmızı-yeşil, yenidoğanların en iyi algıladıkları renklerde.Başı çıngırak (müzik kutusu tınısında).Kanatlardaki renkli boncuklar da birbirlerine çarparak hoş bir ses çıkartır.Bir sürü farklı dokuda kumaş, dokunma duyusunun gelişimi için.Bacakları beyaz-lacivert kontrast renklerde, yenidoğanınızın ilgisini çekmesi için.Plastik asma kancası, beşik, gym ve bebek arabasına asabilmeniz için.

Ürün Detayları

Bebeğinizin duyuları için özel çıngırak - Gloworm'un oyun arkadaşı

Yumuşak vücudu ve tutacak kanatları ile bebeğinizin kolayca kavrayabileceği bu kelebek onun ilgisini çekmek ve duyularının gelişimine yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmış.

Gövdesi, bacakları ve ayakları dokunma duyusu için farklı dokularda kumaş ve dikişlerle donatılmış.

Kulağının farklı seslere alışması için iki farklı çıngırak sesi var, başından müzik kutularını andıran hoş bir çıngırak sesi çıkıyor, renkli boncukları birbirine çarptıkça şıngırdıyor, ayrıca ayakları hışırdıyor.

Yenidoğanların ilgisini çeken renklerden oluşuyor. Ayakları en kolay algıladıkları renklerden, yeşil-kırmızı, bacakları beyaz-lacivert çizgili, zıt renklerin ilgisini çekmesi için.

Plastik asma parçası bulunuyor, beşik, gym veya bebek arabasına asılabilmesi için.

Orijinal ismi :

Easy Grasp Butterfly (kolay kavranan kelebek)

Seri :Gloworld

Tavsiye edilen yaş aralığı:

Doğumdan itibaren

Mycey ikili mama kaşığı sadece 2 kez kullanildilar yepyeniler 7 tl

S sibel85 toplu alımın olursa cok guzel indirim yaparim:)

Son düzenleme:
Arkadaslar gece gece bazi kopyalamalarda sorun yasandi birbirine karismi yazilardan dolay kusurabkmayin lutfen iyi geceler. S sbilge85 olacakmis demin ki soran arkadas:)

Merhaba nuk ikili kaşık 10 ,kullan at önlükleri 7, dalin alt açma 7, oyuncaklar 3 adet 12, 14, 14 , fisher price renkli halkalar 10, aktivite masası 30 ve mycey ikili kaşıkların 7 fiyatları nedir acaba?

Hepsinin fiyati 111 tl oluyor ama toplu alima indirimli fiyat verebilmem icin iki urunle ilgili gorustugum arkadaslardan bu aksama kadar net cevap bekliyorum. Mesaj onceligi acisindan haksizlik olmasin diye.Aksam haberlesiriz tekrar:)

Yurtdışından ithal aktivite masası ışıklı müzikli rakamlı harfli o kadar çok fonksiyonu var ki tüm duyulara hitap ediyor bir tarafı tekerlekli ve yükseklik ayarlanıyor tutunarak bebeğiniz ayakta durabiliyor. Tüm parçaları demonte ayırılabiliyor.

Eki Görüntüle 1262140
Satıldı mı bu ürün satilmadiysa ücretin ne acaba

Castefella, post: 37557716, member: 86443"]Hepsinin fiyati 111 tl oluyor ama toplu alima indirimli fiyat verebilmem icin iki urunle ilgili gorustugum arkadaslardan bu aksama kadar net cevap bekliyorum. Mesaj onceligi acisindan haksizlik olmasin diye.Aksam haberlesiriz tekrar:)[/QUOTE]

S sbilge85 Arkadasa bu sordugu ürünlerin hepsine 90 tl fiyat verdim almiyorum diye cevap yazma tenezzülunde bile bulunmadı:(

HEPSİ SATIŞTADIR!!!

Kusura bakmayın nolur yazamadım eşime sordum çok alışveriş yapıyorum diye kızdı ve o gece internetin modem fişini çıkardı aldı.Bende telefon à paket internet aldım almayı çok istemiştim ama alamayacağım tekrardan kusura bakmayın

Neyse sağlık olsun canınızı sıkmayın onemli degil, toplu satarim diye ben de beklemistim o yüzden biraz serzeniste bulundum. iyi aksamlar:)

Pazar gününe özel tüm ilan sayfalarimda ki 50 tl ve üzeri toplu ürün alımlarınizda kargo bedava!!!

Haklısınız çekemedim ekleyeceğim hemen, siz ihtiyacınız olan nedir smyleyin birçok ürün duruyor:)

481337_10150910204650256_532440035_n-1.webp
Mothercare yenidoğan battaniyenin yarın büyük resimlerini yüklerim:)
580102_10150910244675256_160219825_n-1.webp

Merhaba Chicco marka magaza fiyati 126 tl olan 21 no deri ayakkabilarimiz cok az giyinilmistirbu donemde bacaklarini cok oynattiklari icin ayaklari birbirine surtmekten bilek ic kisminda azicik deri aşınmasi olan ama hic dikkat cekmeyen gıcır gıcır kaliteyim diyen ayakkabılarimiz kolay giyinilir cırtcırtlı olmasi buyuk kolayliktir 45 tl.ya kacirmayin. Tum detaylarini cektim:)
20141126_233505.webp
20141126_233542.webp
20141126_233634.webp
20141126_233559.webp
20141127_010728.webp
20141127_010736.webp

Back