• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Sevgililer gününe özel PTT kargo fiyatlarinda 10-14 Şubatta kampanya yapmış kargolar % 10 indirimli bu fırsatı kaçırmayın:)

PTT kargo fiyatlarinda ındırım warsa tekrar bır goruselım;::KK66::):) canm

Tabii ki görüşelim Huggies yarim paket 4-9 kg bebek bezini de hediyelerine eklerim:)

Fakat Ptt'yi arayip soracağım kg sınırı var mi diye? zira sitede ptt posta ve aps kurye diyor. Aps kurye 2 kg ile sınırlı diye biliyorum yine de sorarak netlestirebiliriz ptt kargoya....

Yurtiçi Kargo’nun Sevgililer Günü Kampanyası başladı!

Kampanya dahilinde, sevgililer gününe özel Yurtiçi Kargo şube ve acentelerinden yapacağınız tüm posta gönderilerinizdestandart taşıma ve adrese teslim hizmeti üzerinden %50 indirim sunulmaktadır. Üstelik göndericiye özel Teslim Bilgi Hizmeti de ücretsizdir.Kampanyadan faydalanabilmek için ad, soyad, cep telefonu ve e-posta bilgilerini içeren aşağıdaki mini formu doldurduktan sonra cep telefonu numaranıza veya e-posta adresinize gelen kampanya katılım kodu ile birlikte Yurtiçi Kargo şube ve acentelerine gelmeniz ve “Sevgililer Günü Kampanyası”ndan faydalanmak istediğinizi belirtmeniz yeterlidir.

Bugün ptt.den bir kargo yolladim 1,232 gr 6, 50 tl tuttu 9 Şubat olduğu için indirimsiz hesaplandi.

Bu arada yine sevgililer gününe özel yurtici kargo % 50 indirim uyguluyormus ama kampanya detayıni yine sormak lazım; kampanya detayı üste kopyalandi nedense...

15 kg.ya kadar gecerliymis Ptt.yi aradim az önce...

Yurtiçi kargo % 50 indirim için kilo siniri yokmus genel merkezi aradim. Taşıma kalitesi açısından iyi düşünmek lazım.

20 Ocak'ta yurtici kargoyla ist-hakkari'ye yurticikargo yuzde otuz yilbasi indirimiyle avent biberon ısıtıcı 6, 84 tl.ya yolladim bunun icinde evden kargoyu alma ücreti 2 lira da varmış 4,84 cok uygun hakkari icin yani. Ayrıca sevgililer gününde ki kmpyada kargo subeden teslim edilmeliymis o farkta alinmiyomus... Sadece internet sitelerine girip kampanya kodu almak gerekiyormus bilgileri girip...

Arkadaşlar burda taksit uygulaması veya kargoyu yolla sonra ödeyeyim gibi bir sistem yok memnuniyet sayfasinda yeterince tavsiye mesajım mevcut, 2008'den beri üyeyim w.up üzerinden işi gücü bırakıp tüm sorularınıza cevap veriyor sayfamda yazdığım indirimli fiyatların çok çok altına toplu fiyat indirimi yapıyor, üstüne bir de hediyeler yolluyorsam ellibin tane soru cevaptan sonra hala iki lafın başında "biraz daha düş sen de beni anla.... parayı yatırıp sana nasıl güveneyim..." diyecekseniz lütfen zaman kaybı yapmayın gidip benim yaptığım gibi sıfır kaliteli ürünleri iki-üç katına alın. El insaf yani!

basıma koca bır tas attınız tesekur ederım el ınsaf yazacagınız gerekentıren bır durum yyok anlayısla dawranmanızı beklerdım sonucta yenıyım we hc alıswerıs yapmadııım bu siteden haksızmıyım nasıl guwenebılırım gıbı soru sormak hakkım degıl mı ayrıca alıcam dedım ama olmayan parayla ne alabılırım kı odeme yapıcak arkadas ödeme yapıldıktan sonra doncem dedım acıklamayı yaptım sıze

Alinacak darilacak bir durum yok Kim olsa birseyi defalarca anlatıp konuşup karşısındakinden böyle hepsini nasil odeyeyim sana nasil güveneyim, taksit olsun veya başka olumsuz cevaplar duyunca üstüne de 31 Ocak 2015'ten beri yapılan yüzlerce w.up'da soru cevaplarina, detayli yollanan resimlere ve sağlanan tüm kolaylıklara rağmen bir arpa yolu sonuç elde edemeyince insan ister istemez yeri geliyor cocugundan yeri geliyor uykusundan herturlu vaktinden harcadığı bu anlamsız alışveriş çelişkisini istemiyorum artik lütfen ciddi alıcılarla görüşelim demek istiyor. Üstelik kaç kere nadipse görüşelim net karar verip donersiniz dedim her seferinde dönüp farklı bir okeylesmeme profili çizdiniz size sitenin prosedurlerini kac kez anlatmama rağmen... Urunleri soran arkadaslara 31 Ocaktan beri ilgilenen bir arkadaş daha var bekleyeyim size dönerim dedigimi de biliyorsunuz. Hep söylediğim gibi bu işler nasip işi, hayırlısı olsun, kısmet kiminse zaten bir şekilde bulur sahibini sıkmayın canınızı, iyi geceler.

Son düzenleme:
basıma koca bır tas attınız tesekur ederım el ınsaf yazacagınız gerekentıren bır durum yyok anlayısla dawranmanızı beklerdım sonucta yenıyım we hc alıswerıs yapmadııım bu siteden haksızmıyım nasıl guwenebılırım gıbı soru sormak hakkım degıl mı ayrıca alıcam dedım ama olmayan parayla ne alabılırım kı odeme yapıcak arkadas ödeme yapıldıktan sonra doncem dedım acıklamayı yaptım sıze
Cnm ben daha dün alisveris yaptim arkadastan Cokta memnun kaldim,dedigi gibi her sorumu cvpladi.ben parami yatirdim ayni gun konusmadigimiz halde aldigim kadar hediyede koydu.kargomu ayni gun gonderdi.kendisine tsk ediyorum.korkmaniza gerek yok kimse cocugunun esyasiyla haram yemez.istisnalar olur belki ama onlarida zaten herkes acikliyor.icin rahat olsun.

Sagol canım çok teşekkür ederim, ben bir anlatamadım senin yuregine sağlık:) Mutlu günler de kullansın bebisin her zaman beklerim, sevgiler.

14 yaş süslü renk renk taşlı kloş pembe şık kanvas etek
20150201_025157.webp
20150201_025210.webp
20150201_025145.webp

Evet Fisher Price Akıllı kumanda duruyor pili sağlam 30 tl.ya aldım 15 tl' ya satıyorum. İstanbul'da elden veya ptt kargo yurticikargo sevgililer günü indirininden yararlanarak yollayabilirim. Sayfamdaki chicco telefonu da inceleyin lütfen 40 tl yerine 20 tl iyi günler. I incii_03
20141211_150939.webp
Oyuncak_922695.webp
lFPR-X5264_1.webp

Ben alıyorum kumandayı istanbulun neresindesiniz ? Bir sorunu yok değil mi her şeyi çalışıyor sanirim

Back