Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Weewell orjinal kutusunda sadece bir kez çalışıp çalışmadığı denenmis e-bebekten cok pahaliya aldigim en uzun mesafeli ve sessiz bebek telsizini 100 tl.ya birakirim Resimde gordugunuz gibi alıp hediye edilecek kadar yepyeni piril piril kutusunda duruyor:)

Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal (İH) Mavi

Uzun iletişim mesafesi sayesinde, bebeğinizi evin en uzak köşesinden bile takip edebilirsiniz.Açık alanda bebek ünitesinden 800 metre mesafeye kadar iletişim sağlıyor.Bebeğin uyuma, ağlama, gülme durumunu LCD ekran üzerinde simgesel gösterimlerle takip edebiliyorsunuz.Ultra kompakt ve modern tasarımıyla harika bir ürün.Diğer cihazlardan gelebilecek etkileşimi ortadan kaldıran 16 pilot ton seçebilme şansına sahipsiniz.2 kanalı bulunmaktadır.Hassasiyet ayarı yapabiliyorsunuz.İletişim alanının dışına çıkıldığında uyarı sinyali vermektedir.Düşük pil seviyesine geldiğinde uyarı ışığı devreyegiriyor.Kullanışlı kemer askısı bulunmaktadır.2 AC adaptör ve 3 şarj edilebilir pil (Ürünü çalıştırabilmek içine extradan 3 adet pile daha ihtiyacınız vardır. Ya da biri şarj ünitesinde bagli olarak da kullanilabilir.) Şarj edilebiliranne ve bebek ünitesi bulunmaktadır.

Yilbaşına özel tüm ilan sayfalarimda 50 tl üzerine kargo benden üstelik herşey % 10 indirimli:)

Canımmm oyun masasını almak istiyorumm malüm kargo ücretide olucak indirim yaparım demişsin en son kaç olur tada takas düşünürmüsün

canım takas düşünmezmisin senin için bebeğin için veyada ev için
Aslında takas dusunmuyorum ama yine de konularına bakarım tabii. Allah bağışlasın yavrularını maşallah. Oyun masasını kızın için mi dusunuyorsun oğlum 1,5 2'ye doğru bırakmıştı oynamayı...

Allah razı olsun canım hepimizinkileri inşallah Evet canım aslında ihtiyaç yok ama ucuz görünce canım çekti eşimde kızıyo heryer oyuncak yeter oturcak yer kalmadı evde diye zaten takas olursa düşünürüm yoksa kocacık boşıcak beni asıl ihtiyacım olan büyüğünü oyalamak için bişey çünkü sıkıntıdan dışarı çıkamadıkça eve saldırıyo çocuk 22 aylık ona dörede bişeyin var mı canım

Senin ki sevebilir belki acayip fonksiyonlu bişey... benim oğlan bebekliğinden beti oyuncsklarla oynamıyo hiç ilgisi yok oyuncaklarımız hep pırıl pırıl o yüzden.

Senin ki sevebilir belki acayip fonksiyonlu bişey... benim oğlan bebekliğinden beti oyuncsklarla oynamıyo hiç ilgisi yok oyuncaklarımız hep pırıl pırıl o yüzden.
Hmmmm anladım canım siz nerdesiniz ben antalyadayım kargo ne kadar tutar ki

Antalya muratpaşaya yakınsan cnm kardeşim gelecek yollayayım:) Ama 30 olsun kızkardeşimin oğlunun sünneti var ona hediye olur:)

Chicco Acqua Parfum 0+ ve Chicco infinite Cleansing milk italyan üretimi ikisi de hediye geldi kutulari açılıp parfüm iki kere denedik dopdolu duruyor mis gibi kokusu damlatilarak kullaniliyor sagliga zararli hicbir madde yok Temizleme sütünü iki üç kez kullandik ikisi beraber 25 tl

Okbaby Laguna Banyo Küveti
Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 0-12 ay

Tıpası sayesinde yetişkin küvetlerinin içinde kullanımı idealdir; bebeğinizi küvetin içinde durulayabilir ve sabunlu suyun boşalmasını sağlayabilirsiniz.

Laguna’da isteğe bağlı alabileceğiniz kaymaz ayaklı kaymaz silikon paspaslı metal taşıyıcı sayesinde istediğiniz yerde ve zaman kullanılabilir.

Kalite Sertifikaları: TÜV - Ürünlerin Avrupa Güvenlik Standartlarına uygunluklarını belgeleyen kalite belgesine sahiptir. Üretim Yeri: İtalya

Yepyeni sorunsuzdur elden teslim alabilirsiniz 75 tl yerine 30 tl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…