Bebek İkinci El Chicco, Bondigo, Fisher Price, Nuk, Kanz marka Anne ve bebekleri için kaliteli ve uygun fiyata herşe

Bot tarzinda kalindir 2 sene önce Ekim ayinda mağazadan alınmıştır, malum yürüyemediğimiz için çok az giyinilmiştir, içi pırıl pırıl:)

Orjinal Puma 21 numara beyaz deri spor ayakkabilarimiz çok az giyinildi içi dışı altı yepyeni ve tertemizdir Miniginizin ayağında çok kaliteli ve şık durur Tüm detaylariyla resimlerini cektim ekliyorum 40 tl

Gecen sene Ekim sonu Kanz mağazasından aldığımız kalin gercek deri kışlık bot tipi cırtcırtlı ayakkabilarimiz cok kalitelidir toplasaniz 10 kez giyinilmedi altlarini silmeden cektim kusurabakmayin ama tüm ayrıntıları yakından begeninize sundum birisinin yandaki mavi şerit süs bagcigi cikmis ama belli bile degil emin olun ici dışı yepyenidir 40 tl:)Eki Görüntüle 1315815

Son düzenleme:
Kanz resimlerin devami:) Ortopedik, özel taban deseniyle altlari kaymaz ve sıcacık tutar.

Eklentiler

• 20141126_234111.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Fersude gene kesin kararini söylemedin bugün kargoyla yollasaydim yarin elinde olurdu aslinda Peki en son mesajimda Bostancı'da buluşalım demiştim kararin nedir?

oyuncaklardan ne kaldı acaba hepsi duruyor mu ben pek anlayamadım sayfalara da baktım ama ..

Orjinal Taç marka disney lisanslı balerin barbie prenses tül perde Kartal Taç Linens mağazasından alınmıştır. Çok az kullanılmış, yepyeni pırıl pırıldır.

Son düzenleme:
[/QUOTE="Dea-tacita, post: 38357760, member: 635404"]Merhaba barbie tülün fiyatını öğrenebilir miyim?[/QUOTE]

Merhaba, ikinci resimde milimetrik bir delik buldum özellikle yakin resmini cektim normalde hic gözükmüyor onemsiz uçta bir yerde ama ben fiyati yine de düşük tutuyorum bu yuzden cnm yarı fiyatından çok daha ucuza 35 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…