• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Chicco band yürüteç ... Mavi

cileklipizza

Sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.375
84
318
Bursa
Arkadaslar hazır evi temizlemeye niyetlenmişken yürüteci de koyıyım dedim.
chicco band yurutec mavi renkte ... Geçen yaz almıştık. Çok çok temiz kullanılmış, ilgilenenler olursa mesaj atsın emaillerini resim gonderiyim. Ben bursadayım kargo ne tutar bilemiyorum. İnternetten fiyatlarına baktım 150-190 arası değişiyor ben 85 e vereceğim...

chicco band yurutec mavi renkte ... Geçen yaz almıştık. Çok çok temiz kullanılmış, ilgilenenler olursa mesaj atsın emaillerini resim gonderiyim. Ben bursadayım kargo ne tutar bilemiyorum. İnternetten fiyatlarına baktım 150-190 arası değişiyor ben 85 e vereceğim...

pazarlık varsa almayı istiyoruz

bana telefon numarası ya da adres verir misiniz ?

resim bekleyen arkadaşlar vardı, ancak ekleyebildim kusura bakmayın ...
$20130722_180945.jpg $20130722_181135.jpg $20130722_181000.jpg

70 ya da 75 problem degil inanin ancak sadece kargoyla gonderebilirim. Ankarayla bir baglantim yok bursadayim ben. Ptt kargoile en uygun o cikiyor

fiyatı biraz daha uygun yaparsanız alabilirim hemen, kargoyu ben karşılarım..ya da kargo sizden 85 verebilirim.isterseniz mail adresinizi yazın ordan hesap numaralarını, adresi falan konuşalım

Merhabalar,
Kusura bakmayin son mesajinizi gormemistim. Burdan konuya yazilanlar da bildirim olarak dusmedigi icin... 75 in altina inmeyi dusunmuuorum maalesef.

peki öyle yapalım bence de, tahmini öğreniriz hem..isterseniz mailinizi yazın size numaramı vereyim, yürüteci de yanınızda götürün uygun olursa ararsınız beni, anlaşırsak hemen onu da gönderirsiniz

Back