bebek arabası ve puseti beğendim ama çok pahalı.fiyatta yardımcı olursanız ankaradan elden teslım alabılırımguncell
Merhaba fiyatım 550 son emsallerine göre uygun çok çok az da kullanıldığını varsayarsak.Merhaba. Arabayı çok beğendim . son net bi fiyat verirseniz ilgilrniyorum
Beşik 3-4 yaşına kadar kullanilirBeşik kaç yaşa kadar kullanılabilir
Özel mesaj yazdım fiyat konusunda pahalı olduğunu düşünmüyorum sıfırına bakarsanız ve tabi ikinci ellerebebek arabası ve puseti beğendim ama çok pahalı.fiyatta yardımcı olursanız ankaradan elden teslım alabılırım
Yandaki korkuluk çıkarılabiliyor mu? Bebek büyüdükçe ihtiyaç kalmayacak. Bana beşik ve yatak lazım. Cibinlik ve uyku seti, Alez ihtiyacım yok. Son fiyatınız ne olurBeşik 3-4 yaşına kadar kullanilir
Yan bir tarafi cikabiliyor tek korkulukla onu acik olabilir. Sadece besik ve yatak en son 200 tlYandaki korkuluk çıkarılabiliyor mu? Bebek büyüdükçe ihtiyaç kalmayacak. Bana beşik ve yatak lazım. Cibinlik ve uyku seti, Alez ihtiyacım yok. Son fiyatınız ne olur
Hangisini almak istiyorsunuz araba ise 550 tl son fiyatIm. Cuma cumartesi pazar tatildeyim şehir dışında pazar akşamı geliyorum.Cuma ankaradayim fiyatta yardimci olursaniz gelmiken amak isterim
Merhaba ben uyku seti ve cibinligiyle demirinin fiyatini ogrenek istiyorum mumkunseGuncel
Merhaba tabi 3 ü 175 tl.Merhaba ben uyku seti ve cibinligiyle demirinin fiyatini ogrenek istiyorum mumkunse
güncell14 mayısa kadar graco symbıo travel sıstem bebek arabasını 550 tl değil 525 tl ye indiriyorum.1 haftalık bir indirirmdir sehır dısına cıkacağım ıcın.