- 7 Temmuz 2013
- 111
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,sadece cibinlik demiri ve cibinliği almak istesem ne fiyat verirsiniz?
fiyat çokmuş canm ya teşekkürler
teşekkür ederim canm ama ben uyku seti arıyorum bide keşke özelden yazsaydın faceden satana hediye gelmiştir 80 lira karla satıyodur ama bu arkadaş parayı kendi ödeyerek almış konuya çomak sokmak gibi olmuş senn yazdığınFaceden bi arkadas ayni besikten yatagiyla 80 e veriyr gorunce sevaptir soyliyim dedim
140a almıştım, 70e veririm canım sadece cibinlik ve demirini
teşekkür ederim canm ama ben uyku seti arıyorum bide keşke özelden yazsaydın faceden satana hediye gelmiştir 80 lira karla satıyodur ama bu arkadaş parayı kendi ödeyerek almış konuya çomak sokmak gibi olmuş senn yazdığın
teşekkür ederim canm saol düşündüğün içinYok tatlim olur mu ne haddime comak sokmak hic oyle cinlik olsun gibi dusunmedim ozelden hakkim yok insanlik olsun dedim
Yok tatlim olur mu ne haddime comak sokmak hic oyle cinlik olsun gibi dusunmedim ozelden hakkim yok insanlik olsun dedim
ben bu besiği toplamda 650 tlye aldım, yarı fiyatından da aza satıyorum, ve cok cok az kullandım. sıfır gibi.. culu cıkana kadar kullansaydım ya da hediye vs olsa ben de 80e verebilirdim belki, ama değil, tertemiz.. yepyni.. daha kalitesiz biseyi sıfr olarak daha ucuz almayı tercih eden de olabilir, ikinci el olarak daha uyguna mal edip baska bir sey de alabilir insanlar, kimseye zorla bişey satmıyorum ki. benim biçtiğim değer bu, alan memnun kalır. satılmazsa da koyarım bi köşede durur, ikinci çocuguma seve seve kullanırım, zaten renk olarak her iki cinse de uygun..
fiyatı indirdim arkadaslar, istanbuldayım..
300 tl canım komple hepsiCanım son fiyatını öğrenebilirmiyim
300 tl canım komple hepsi
İlk sayfada 250 yazıyor cnm