Chia Seti Gerçekten Zayıflatıyormu ?

meryemkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
1
0
26
Arkadaşlar mağlum yaz geliyor ve zayıflamak gerekiyor. plajlar bizi bekliyor nasıl zayıflayacağım diye ararken bir kaç birşeye denk geldim chai seti tohumunu gördüm gerçekten zayıflatıyormu chia çayı. okudugum yerde açıklamada aynen böyle yazıyordu..

Chia tohumu son günlerde popüler olan bir üründür. Bildiği üzere chia tohumu uzunca yıllardır kullanılan ve Aztecler döneminden bu yana kullanılmaktadır. Aztec chia tohumu olarakta bilinen chia tohumu yüksek besin değerliğine sahip bir üründür.

Chia tohumu içerisinde bilinen yüksek oranda protein, kalsiyum, fosfor ve magnezyum bulunmaktadır. Ayrıca yüksek oranda lif içermesi chia tohumunun zor sindirilmesini sağlamaktadır. Chia tohumunun bu denli sağlıklı olması ve 1 kaşığının dahi günlük proteini karşılaması uzmanlarca diyet yapmak isteyenlere önerilmiştir. Chia tohumu kullanarak kilo verenlerin sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Chia tohumu sıvı içerisinde bekletilerek hacim kazanması sağlanır. Bu durum midenizde de aynı etkiyi göstererek az miktarla çok yer kaplamasını sağlar. Bu durumda sizi tok tutarak az yemek yemeye yönlendirir. Böylece vücudunuz kalori ihtiyacı depolardan sağlanmaya başlar.

Chia tohumunun bilinen yararlı bir ürünü de chia çayıdır. Chia çayı içeriği bitkisel ürünlerle desteklenerek tüketildiğinde tok tutucu olması yanı sıra iştah azaltıcı olarak görev yapabilen sağlıklı bir çaydır. Chia tohumu son günlerin en popüler sağlıklı ürünleri arasında yer alarak bir çok kişiye ulaşmış sağlıklı bir ürün olarak yoluna devam etmektedir.

cnm bildiğim kadarıyla chia tohumunun zayıflatıcı etkisi yok. Sadece tokluk süresini uzun tuttuğu söyleniyor. Ben şahsen diyet ve spor dışında hiç bir şeyin mucizevi etkisi olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…